facebook

Скільки насправді важить Наталія Могилевська: відомий ведучий видав інформацію про вагу української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська завжди намагалась слідкувати за своєю фігурою та зовнішністю. Нещодавно у мережі розсекретили реальну вагу знаменитості

Особисте життя відомої української співачки Наталії Могилевської завжди цікавило її фанатів. Шанувальники знаменитості намагались дізнатись все, що тільки можливо про особистість свого кумира, але артистка завжди дотримувалась позиції, що розповідати про себе все не варто. Так, прихильники Могилевської знали про її шлях схуднення, проте ніколи не здогадувались, скільки важить їхня улюблена співачка.

Артистка не поспішала розповідати про цифру, яку бачить на вагах. Хоча Наталія Могилевська ніколи не приховувала, що особливо стежить за своєю фігурою та харчуванням, а також постійно займається спортом, аби підтримувати себе у тонусі. Так, нещодавно у мережі розсекретили, скільки насправді важить знаменита представниця української естради.

У мережі розсекретили, скільки важить Наталія Могилевська
У мережі розсекретили, скільки важить Наталія Могилевська

Не так давно солістка популярного гурту KAZKA Олександра Заріцька завітала у гості до “Нашого радіо”. Ведучий шоу Андрій Чорновол разом зі своєю напарницею Валерією Товстолєс запропонували знаменитості пограти у гру – спробувати вгадати, скільки насправді важать представники українського шоубізнесу. Так, Заріцька спробувала відгадати, яку цифру ваги показують її колезі Наталії Могилевській.

У ході розмови Андрій Чорновол повідомив, скільки важить знаменита співачка. Виявляється, вага Наталії Могилевської складає 72 кілограми.

Ведучий Нашого радіо Андрій Чорновол розповів, скільки важить співачка Наталія Могилевська
Ведучий Нашого радіо Андрій Чорновол розповів, скільки важить співачка Наталія Могилевська

Крім того, в ефірі програми знаменитий український ведучий розсекретив вагу й інших зірок. Так, наприклад, Чорновол повідомив, що Надя Дорофєєва важить 48 кілограмів, а ось вага Джамали складає 59 кілограмів. Також стало відомо, що реперка Alyona Alyona важить 127 кілограмів.

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.