facebook

Святослав Вакарчук розповів про своє батьківство: як виглядають всі його діти від таємної дружини

Публічні люди поділяються на тих, хто залюбки розповідає про своє приватне життя, та на тих, хто не просто не любить в нього впускати будь-кого, а створює навколо себе ореол таємниці.

До останніх, здається відноситься Святослав Вакарчук. Все, що не стосується його творчості — табу. За бажанням ви з трудом знайдете у соцмережі фотографії його дружини, тим більше спільних з нею дітей Вакарчука.

Про першу дружину Вакарчука Лялю Фонарьову, з якою музикант прожив 20 років також було мало що відомо. У пари не було спільних дітей, але, як зізнавався Святослав, донька дружини Діана стала йому рідною людиною. Втім, і про неї широкому загалу мало що відомо. Скупу інформацію про неї можна дізнатися хіба що у  Facebook: дівчина має диплом магістра у Великобританії, працювала у магазині, любить тварин. Ніяких коментарів з приводу розлучення її мами та вітчима Діана нікому ніколи не давала.

Батьківство

Навколо другої дружини Вакарчука й зовсім якась таємниця. Тільки усезнавці фанати співака дізналися, що ймовірною його дружиною є Євгенія Яцута — співвласниця, директорка та виконавча продюсерка компанії Radioaktivefilm.

Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута
Святослав Вакарчук та Євгенія Яцута

Відомо також, що на зараз у лідера групи “Океан Ельзи” 48 річного Святослава Вакарчука двоє маленьких дітей.

Син народився 19 червня 2021 року. Назвали його Іваном на честь діда — батька Святослава. Тоді, після народження сина, Святослав не приховував свого щастя й на камеру ділився планами записати для сина альбом з колисковими:

“Щоправда, син ще дуже маленький, аби вибрати, які йому більше до вподоби. Тому доведеться трохи зачекати”,- розповідав щасливий батько.

А от вже майже рівно через рік, 21 червня 2022 року група “Океан Ельзи” привітала свого фронтмена з народженням доньки на сторінці Facebook музикантів. Колектив вітав появу Соломії Святославівни Вакарчук у “Океанівській сім’ї та у великій українській родині”.

“Миру вам назавжди, наші діти”,- висловили своє побажання колеги.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.