facebook

Катя Репяхова залишила маленького сина з Віктором Павліком і показала, що з цього вийшло: щось пішло не так

Відома українська блогерка Катерина Репяхова продемонструвала, як її чоловік, музикант Віктор Павлік, проводить час із їхнім спільним сином Михайлом

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та бізнесвумен, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм постійно показує, як проходять її дні. Знаменитість ділиться з шанувальниками кадрами своїх ранків, розповідями про важливі події та багатьма іншими деталями. Часто на сторінці Репяхової з’являються два найважливіших у її житті чоловіка – коханий Віктор Павлік і син Михайло.

Репяхова показала сина з татом

Нещодавно знаменитість продемонструвала, як її чоловік, відомий український артист Віктор Павлік, проводив час зі своїм сином. У своєму Інстаграм-блозі зірка розмістила кадри, на яких можна побачити малюка, який бавиться у розважальному комплексі. На опублікованій світлині маленький Михайло грається на невеликій гірці догори дриґом.

Катерина Репяхова на своїй Інстаграм-сторінці активно показує, як живе її родина
Катерина Репяхова на своїй Інстаграм-сторінці активно показує, як живе її родина

Знаменита українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка розповіла своїм фанатам, що її чоловік розважався з їхнім сином, поки вона була зайнята своїми справами. Катерина Репяхова вирішила не залишати дитину на бабусю, свою маму, або наймати няньку – її обранець чудово провів час із малюком. Шанувальники змогли поспостерігати за сімейною ідилією з опублікованих на сторінці блогерки кадрів.

Катерина Репяхова продемонструвала, як її чоловік розважався з їхнім спільним сином
Катерина Репяхова продемонструвала, як її чоловік розважався з їхнім спільним сином

Нагадаємо, що зіркова пара перебуває у шлюбі з червня 2020 року. Знаменитості, попри осуд та постійні обговорення зі сторони публіки, довели, що велика різниця у віці не заважає двом людям кохати одне одного та будувати міцні стосунки. Катерина Репяхова активно підтримує свого обранця та працює його концертною директоркою.

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.