facebook

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі (Фото)

29-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова продовжує удосконалювати себе у пластичних хірургів та косметологів. На цей раз блогерка вирішила позбутися зморшок.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за нього аж на 29 років, та це не завадило закоханим побудувати міцний шлюб і народити сина.

Катя Репяхова нині не лише дружина Павліка, а й відома блогерка. У своєму блозі дівчина ділиться подробицями сімейного життя з артистом, показує свої материнські будні та інше. Дівчина дуже відверта зі своїми прихильниками і показує навіть дуже особисте. Так, Катя ніколи не приховувала, що вона не зовсім задоволена своєю зовнішністю. Навесні 2023 року дружина Павліка виконала свою давню мрію і зробила пластичну операцію. Дівчина змінила форму носа і подовжила підборіддя.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Та на цьому Катя зупинятися не стала. Вже через кілька місяців після ринопластики вона наважилася на збільшення губ. А нещодавно блогерка зізналася, що збирається вперше зробити ботокс – це так звані уколи краси, які прибирають зморшки та не дають їм утворюватися.

Кололи лоб, міжвійку, очі (гусячі лапки). Боляче, але абсолютно терпимо і швидко

, – поділилася Репяхова

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі
Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі

До слова, на цьому Катя Репяхова зупинятися на пластичних операціях не збирається. Дівчина зізнається, що має намір в майбутньому зробити мамопластику – операцію на бюсті. Дружина Павліка стверджує, що їй ця операція необхідна і не для того, щоб збільшити бюст. За словами Каті, у неї від природи одна молочна залоза значно більша за інша. Тому дівчина хоче зробити їх однаковими. Та на цю операція Катя наважиться вже після того, як “закриє питання” з дітьми. За словами Репяхової, вона планує ще хоча б 1 раз стати мамою.

Нагадаємо, Катя Репяхова і Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Через рік у них народився первісток – син Михайлик. Для Каті це перша дитина, а ось для Павліка вже четверта.

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.