facebook

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу завжди зраджував: все фаворитки колоритного турка

Пара Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу 10 років тому захоплювала публіку. За їхньою історією кохання з трепетом спостерігали і щиро раділи весіллю. Але роки показали, що Мурат виявився не тим принцом на білому коні, яким його сприймала громадськість. А Ані Лорак була далеко не єдиною його принцесою.

Ані Лорак вийшла заміж за колоритного турка в 2009 році. Їхня історія кохання нагадувала справжню казку. Випадкове знайомство на курорті, пропозиція руки і серця в Парижі та яскраве весілля на дві країни.

Здавалося, фінал цієї розповіді повинен бути на мотив народної традиції “І жили вони довго і щасливо”. Але, як виявилося, “довго і щасливо Кароліни та Мурата” мало певний термін. У 2018 пара подала на розлучення, а в ЗМІ з’явилися моторошна інформація про справжнє подружнє життя пари — люблячий чоловік любив не тільки свою дружину.

Мурат і Яна Бєляєва

Мурат Налчаджиоглу і Яна Бєляєва

Саме Яну називають винуватицею розлучення Ані та Мурата. Киянка Бєляєва є власницею інтернет-магазину і учасницею різноманітних конкурсів краси.

З Налчаджиоглу вона познайомилася в його клубі в столиці України. За словами самої дівчини, вона вже кілька років знайома з чоловіком знаменитої співачки, але їх пов’язують лише дружні стосунки і спільна компанія.

Проте в 2018 році в мережу потрапило ексклюзивне відео, на якому Мурат і Яна розважаються в караоке. Ведуть вони себе занадто відверто, як для “просто друзів” — чоловік пристрасно обіймає дівчину і притискає її до себе.

Сама дівчина довго ігнорувала ці домисли, а потім заявила, що на відео не она.

Мурат і Самія Ахметова

Мурат і Самія Ахметова

Про свої нові стосунки Мурат дав знати через рік після скандального відео з Бєляєвою. Про нову обраницю колишній чоловік Лорак заявляє відкрито і офіційно.

Коханою колоритного турка на цей раз стала киянка Самія Ахметова. Чим займається дівчина — невідомо. За її словами, вона працювала фітнес-моделлю.

Так само Самія заперечує будь-які чутки про те, що саме вона могла бути причиною розлучення Ані та Мурата.

Самія Ахметова

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.