facebook

Репяхова заявила про успіх чоловіка та розповіла, за що Віктора Павліка вписали в Книгу рекордів: “Тому що”

Відома українська блогерка Катерина Репяхова чесно зізналась, за що її чоловіка внесли до Книги рекордів. Виявляється, артистові вдалось зробити дещо неймовірне

Віктор Павлік, відомий український артист, вже багато років пише та випускає пісні, якими захоплюються його численні фанати. Шанувальники цінують незаперечний талант свого кумира та завжди тішаться, коли знаменитість виступає з новими та старими хітами. Його дружина Катерина Репяхова розповіла, що її обранець потрапив до Книги рекордів за свою багаторічну працю у творчій  сфері. Що про це відомо?

Павлік потрапив у Книгу рекордів

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова поспілкувалась зі своїми фанатами. Одна з користувачок мережі зізналась, що не чула пісню Віктора Павліка та поцікавилась у дружини артиста, чому цю його композицію так рідко “крутять”. Зірка зазначила, що причина проста – в артиста настільки багато пісень, що переслухати всі просто важко.

Дружина Віктора Павліка пояснила, як йому вдалось потрапити до Книги рекордів
Дружина Віктора Павліка пояснила, як йому вдалось потрапити до Книги рекордів

Катерина Репяхова зазначила, що у її чоловіка 300 пісень, а кількість альбомів сягає 52. Так, за словами української блогерки, Віктор Павлік навіть потрапив до Книги рекордів України за кількість випущених композицій. Наразі у країні немає людини, яка б записала у студії таку саму або навіть вищу кількість пісень.

Крім того, на особистій Інстаграм-сторінці дружина відомого артиста пригадала, що її чоловік виступає на сцені більш як 30 років. За цей час артист встиг випустити неймовірно велику кількість пісень. За словами Репяхової, пік популярності її чоловіка припав на 1997 та 1998 роки. Тоді Віктор Павлік активно виступав і випустив найбільше композицій.

Катерина Репяхова пояснила, чому в її чоловіка Віктора Павліка так багато пісень
Катерина Репяхова пояснила, чому в її чоловіка Віктора Павліка так багато пісень

Дружина відомого українського артиста Катерина Репяхова також продемонструвала кадри з кліпу свого чоловіка Віктора Павліка. Опублікований відрізок був знятий 1994 року. Блогерка звернула увагу шанувальників на шевелюру свого обранця.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.