facebook

Укрзалізниця виграє. Марічка Падалко показала сервіс польської залізниці: навіть чаю просто так не купиш

Якось так сталося, що ми завжди вважали все європейське краще нашого вітчизняного. Втім обставини, що змусили наших людей вирушити на Захід, дали змогу побачити, що в нас не все так погано.

Цю думку підтвердила днями телеведуча та подорожниця Марічка Падалко. Вона нещодавно поділилася своїми враженнями від поїздки польською залізницею, порівнявши її сервіс з українським сервісом. Виявляється, що попри колись невдоволення українців залізничним сервісом, зараз ситуація можливо змінюється на краще, і український сервіс виглядає більш конкурентоспроможним.

“Діджіталізація по-польськи”

Марічка, яка є відомою своїми подорожами та репортажами, невдовзі вирушила в подорож польською залізницею, сповнена очікувань і цікавості. Однак, її враження були далекі від того, щоб бути позитивними. Телеведуча розповіла про проблеми з можливістю сплатити за послуги та чай або каву банківською карткою. Вона була здивована тим, що її попросили розрахуватися готівкою злотими або євро. Оскільки в українців, які їдуть у Польщу транзитом, такого немає, то винахідливі робітники польської залізниці відкрили картку “ПриватБанку”.

Марічка Падалко
Марічка Падалко показала сервіс польської залізниці Скриншот зі сторіз особистої сторінки М. Падалко

Ще одним фактом, який прикро вразив нашу зіркову телеведучу стало те, що люди на відміну від українців не вітаються, заходячи у вагон. Щобільше, вона здивувалася, що пасажири намагалися проїхати нахабно без квитків — зайцями.

Важко сказати, чи можна у порівнянні з польською залізницею відзначити значний прогрес в українському транспортному сервісі, чи стала наша залізниця більш комфортабельною та модернізовано, але, як бачимо, деякі моменти у сусідів тако залишають бажати кращого. Хотілося б щоб українські поїзди пропонували вищий рівень обслуговування та послуг, щоб поїздки стали комфортними та приємними як для українців, так і для поляків.

Популярне

Схожі статті

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?