facebook

Дружина Павліка Репяхова поскаржилася на погане самопочуття і натякнула на поповнення: “Завагітніла донькою”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поскаржилася на погане самопочуття. Користувачі Мережі припустили, що дівчина може бути вагітною.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Дівчині всього 29 років і вона вдвічі молодша за 57-річного Павліка. Незважаючи на те, що дівчину звинувачують у шлюбі за розрахунком, Катя далеко не утриманка і сама пристойно заробляє. Так, Репяхова вже багато років являється концертним директором свого чоловіка. Також у неї є свій невеликий бізнес – інтернет-магазин дитячого одягу. Та найбільший дохід Катя отримує зі свого Інстаграм-блогу, де за нею слідкують більше 200 тисяч фоловерів.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вразила зізнанням про своє особисте життя
Дружина Павліка Репяхова поскаржилася на погане самопочуття і натякнула на поповнення

У своєму блозі Катя показує свої будні, розповідає про сімейне життя з Віктором Павліком, а також показує своє материнство. Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Репяхова поскаржилася на погане самопочуття. Дівчина зізналася, що не має жодних з симптомів застуди, такі як біль у горлі, чи кашель, та при цьому вона відчуває дуже сильну слабкість.

Пролежала сьогодні цілий день, якось воно не звично мені. Симптоми дивні. Нежитю немає, горло не болить. Слабкість страшенна

, – поділилася Катя.

Дружина Павліка Репяхова поскаржилася на погане самопочуття і натякнула на поповнення
Дружина Павліка Репяхова поскаржилася на погане самопочуття і натякнула на поповнення

Користувачі Мережі відразу почали ділитися з Репяховою своїми здогадками. Хтось припустив, що так на дружину Павліка вплинули магнітні бурі, а хтось впевнений, що Катя вагітна.

Репяхова навіть опублікувала особисте повідомлення, яке їй надійшло від підписниці:

В мене так було, коли я завагітніла донькою. Ще на третьому тижні, коли я і не підозрювала.

Дружина Павліка Репяхова поскаржилася на погане самопочуття і натякнула на поповнення
Дружина Павліка Репяхова поскаржилася на погане самопочуття і натякнула на поповнення

Схоже, Катю зачепило це повідомлення, адже вона не просто звернула на нього увагу, а навіть оприлюднила.

Варто відзначити, що у Віктора Павліка і Каті Репяхової наразі є 1 спільна дитина – 2-річний син Михайлик. Та Катя не приховує, що мріє ще про донечку і в найближчі роки планує втілити цю мрію у життя.

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.