facebook

Дружина 21-річного Романа Сасанчина розсекретила плани на другу дитину: “Ми не захищаємось”

Дружина 21-річного переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина зізналася, що готова стати мамою вдруге. Подружжя наразі виховують 2-річну донечку Елізабет.

Роман Сасанчин – двічі переможець вокального проєкту “Голос країни”. Хлопець відомий публіці не лише своїм талантом, а й своїм особистим життям. Так, Роман став батьком у 19 років, тоді ж він і одружився на матері своєї дитини Іванні.

Іванна Сасанчина старша за свого знаменитого чоловіка на 3 роки. Зараз дівчина займається вихованням доньки і активно веде свій Інсатграм-блог, де розповідає подробиці свого особистого життя.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Дівчина неодноразово скаржилася підписникам, що її юний чоловік зовсім не допомагає у побуті та з вихованням дитини. Іванна навіть зізнавалася, що бувають моменти, коли вона хоче покінчити з цим шлюбом і почати життя з чистого аркуша. Та коли “буря вщухає” дружина Сасанчина починає мріяти про другу дитину. Іванна зізнається, що мріє ще хоча б раз стати мамою.

Так, нещодавно дівчина вирішила відповісти на питання своїх підписників. Один із фоловерів запитав, чи планує Іванна та Роман другу дитину і як вони захищаються від небажаної вагітності.

Відповідь Іванни здивувала всіх. За словами дівчини, наразі вони не планують дитину, але й ніяк не захищаються від вагітності. Молоде подружжя довіряють випадку.

Поки не плануємо, але і не захищаємось. Тому, як Бог дасть

, – відповіла Іванна.

 Дружина 21-річного Романа Сасанчина розсекретила плани на другу дитину
Дружина 21-річного Романа Сасанчина розсекретила плани на другу дитину

Варто відзначити, що перша дитина Іванни і Романа з’явилася на світ точно таким же “випадковим” шляхом.

Нагадаємо, довгий час молоде подружжя Сасанчиних проживали на Західній Україні і навіть планували продати квартиру у Києві, яку виграв Роман на “Голосі країни”, адже вона була без ремонту. Та влітку цього року подружжя вирішили переїхати у цю саму квартиру, хоча ремонт вони зробили лише в одній кімнаті. Наразі Роман почав відновлювати свою музичну кар’єру, саме тому він і прийняв рішення про переїзд до Києва.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.