facebook

Володимир Кличко, Андрій Шевченко, Володимир Дантес та інші знаменитості, які народилися у рік Дракона

За китайським зодіаком, рік Дракона вважається особливим і має вплив на особистість та характер людей, народжених у цей рік. Серед знаменитостей є немало тих, хто народився у рік Дракона.

Експерти вважають, що знак китайського зодіаку є одним із факторів, які впливають на характер і темперамент людини. 2024 рік – рік Дракона. Люди народжені під цим знаком характеризуються як енергійні, харизматичні і самовіддані. Дракони асоціюються з силою та енергією. Люди народжені під цим знаком можуть бути наполегливими, незалежними та цілеспрямованими. Дракони зазвичай приваблюють увагу своєю харизмою та впливом. Вони можуть бути дуже спритні в спілкуванні та легко завойовують довіру інших.

Варто відзначити, що серед знаменитостей багато тих, хто народився у рік Дракона. Цікаво, що більшість із них – чоловіки.

Володимир Кличко

Володимир Кличко сам опікується єдиною донькою Каєю-Євдокією
Знаменитості народжені у рік Дракона: Володимир Кличко

Український боксер-професіонал Володимир Кличко народився у рік Дракона і повністю відповідає критеріям, якими характеризують драконів. Кличко наполегливий і цілеспрямований. Саме ці риси характеру допомогли йому досягти неабияких успіхів у спорті.

Олег Скрипка

Знаменитості народжені у рік Дракона: Олег Скрипка

Ще один Дракон Олег Скрипка відзначився своєю харизмою та лідерськими якостями. Він, як і інші люди народжені під цим знаком, проявляє свою гідність та незалежність у всьому, що робить.

Андрій Шевченко

Андрій Шевченко розповів про різноманітні таланти своїх дітей
Знаменитості народжені у рік Дракона: Андрій Шевченко

Ще один з найуспішніших спортсменів України Андрій Шевченко народився у рік Дракона. Як не дивно, дуже багато відомих спортсменів народилися під цим знаком, що доводить, що Дракони дійсно дуже цілеспрямовані.

Максим Галкін

Галкін хоче піти в армію Ізраїлю
Знаменитості народжені у рік Дракона: Максим Галкін

Відомий гуморист та шоумен Максим Галкін також народжений у рік Дракона. Крім харизми та енергійності, Галкін також проявляє свою принциповість та гідність, як справжній Дракон.

Володимир Дантес

Володимир Дантес прокоментував своє виключення з різдвяного шоу
Знаменитості народжені у рік Дракона: Володимир Дантес

Український співак і шоумен Володимир Дантес також народився під знаком Дракона. Артист дуже харизматичний і легко завойовує довіру публіки.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.