facebook

“12 років узаконеного щастя”: Максим Галкін показав, як відсвяткував річницю весілля з Пугачовою (Фото)

Зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Борисівна Пугачова відсвяткували свою 12-ту річницю весілля. Та їхнє кохання живе вже більше 20-ти років.

Відомий гуморист і шоумен Максим Галкін у своєму Інстаграм-блозі повідомив, що святкує зі своєю дружиною Аллою Пугачовою 12-ту річницю весілля. Чоловік опублікував романтичне фото зі святкової вечері у ресторані. На знімку закохані Галкін і Пугачова пили червоне вино і дивилися один одному у вічі.

12 років узаконеного щастя

, – підписав фото Галкін.

Користувачі Мережі відразу почали вітати подружжя у коментарях і відмітили, що вони дуже гарна пара.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Вітаю Вас з річницею весілля.Нехай у вас буде ще дуже багато щасливих років разом.”;
  • “Щастя в шлюбі не залежить від віку, ваги, чи зовнішності. Щастя будується на взаєморозумінні і коханні. Вітаємо Вас”;
  • “Дві людини з великої літери! Щастя вам і вашим діткам”;
  • “Які ви красиві і щасливі! Нехай почуття між вами будуть завжди”.

Історія кохання Галкіна і Пугачової

Хоча Галкін і Пугачова відсвяткували всього 12-ту річницю весілля, насправді вони разом набагато довше. Історія кохання однієї з найобговорюваніших пар шоу-бізнесу почалася у 2001 році. На той момент Галкіну було всього 25 років, а його обраниці вже було за 50 і вона мала за плечима 4 невдалих шлюби. Незважаючи на те, що тоді ніхто не вірив у довготривалість цих стосунків, Пугачова і Галкін показали, що на кохання не впливає вік. Вони разом вже 23 роки і змогли зберегти почуття один до одного.

Максим Галкін та Алла Пугачова переїхали з Ізраїлю після загострення воєнних дій
Максим Галкін та Алла Пугачова разом вже 23 роки

Після 10 років цивільного шлюбу Максим і Алла Борисівна вирішили оформити свої відносини перед законом. Це рішення вони прийняли не спроста. Закохані захотіли стати батьками і вирішили, що діти мають бути народжені у шлюбі. У вересні 2013 року за допомогою сурогатного материнства на світ появилися двійнята Ліза і Гаррі. Незважаючи на те, що Алла Борисівна не виношувала дітей, саме вона є їхньою біологічною матір’ю, адже вона була донором яйцеклітини.

Наразі зіркове подружжя максим Галкін, Алла Пугачова та їхні діти проживають в Ізраїлі. Туди вони виїхали в лютому 2022 року, виступивши проти війни, яку розв’язала росія на території України.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.