facebook

Українські зірки, які залежні від сигарет

Хто курить зі світу українського шоу-бізнесу?

Все знаю, що куріння – це дуже шкідлива звичка. Зараз в магазинах можна знайти будь-які тютюнові вироби та купити їх в будь-який час доби. Курять багато і звичайні курці ні чим не відрізняються від зірок.

Серед українського шоу-бізнесу теж є зірки, які не можуть кинути палити або просто не хочуть.

Хто б міг подумати, що відомий співак і танцюрист курить. І ця звичка не заважає йому співати і танцювати одночасно, хоча деяким курцям складно піднятися і по сходах. Напевно, ви вже здогадалися. Так, це Діма Монатік. Артист визнає, що залежимо від нікотину. І вважає це своєю слабкістю. Поки у нього не виходить, але він думає, що впорається.

А ось цей співак соромиться своєї звичкою, але курити не кидає, хоча і вважає це ганебною справою. MELOVIN не любить стояти поруч з людьми, які курять. Артист вже пробував кілька разів кинути палити, але нічого не виходить. Він вважає, що все у нас в голові. Тому перейшов на електронні сигарети і зауважив, що кашлю стало менше.

Ще одна зірка зі стажем курця 17 років проміняла сигарети на модні пристрої для куріння. Український ведучий і журналіст Тимур Мірошниченко почав курити ще в студентські роки: «… з першого курсу, тому що КВН, всі справи, там же без цього ніяк».

Тимур кинув звичайні сигарети заради дружини, яка була вагітна. Ведучий згадує, що не міг уже курити в машині, тому що вона поруч. Та й вдома не можна було курити, тільки – на вулиці.

Дійсно, палити чи ні сигарети, або інші девайси – це вибір кожного. Навіть страшні картинки на пачках сигарет не лякають уже нікого. І, правда, усе залежить від вас.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: «У мене є чоловік»: Слава Камінська розповіла про нове кохання

Нагадаємо, 55-річна Таїсія Повалій танцювала в червоному латексі: ФОТО.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.