facebook

Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч: “Світ, що був зруйнований вщент”

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч. Також розповів про свої плани на 2024 рік та висловив вдячність рідним людям.

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков поділився своїми роздумами про життя без коханої дружини. У своєму дописі в Instagram, він висловив свої емоції та пояснив, що новорічна ніч підсилила відчуття втрати.

Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч
Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч

“Знову новий рік. Й знову в голові пісенька на кшталт “це був важкий рік…” сьогодні остаточно зрозумів що мій світ що був зруйнований вщент. Й зрозумів що вже нема сенсу жити й надіятись що хоч щось повернеться”, – зізнався чоловік.

Ігор розповів, що дослухався слів підтримки від близької людини та пообіцяв собі почати будувати новий світ з нового року. Такими словами чоловік виразив свою надію на краще майбутнє.

“Нещодавно мій добрий друг сказав фразу, що якщо немає того світу, треба з осколків будувати свої нові міні світи. Тож… обітниця: з нового року починаю будувати новий світ. Маю надію що всесвіт дасть мені часу та сил на то. Дякую всесвіту, сім’ї та друзям що ви в мене були є та будете. З наступаючим!”, – додав Ігор.

Публікацію супроводжує кілька фотографій, де можна побачити чоловіка, як він зараз виглядає, та момент зустрічі Нового Року.

Під дописом зібралось безліч коментарів, в основному привітання та підтримка. Люди виразили захоплення його теплими та емоційними словами.

  • “Дуже сподобались ваші слова, приєднуюсь до ваших слів, Ігорю.”
  • “Пишаюсь таким чудовим чоловіком Русі! З новим життям та пам’ятай, Ігорю, ти – приклад нам всім!”
  • “Життя продовжується і все у вас буде добре!”
Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч
Чоловік Руслани Писанки поділився тим, які емоції відчув у новорічну ніч

Нагадаємо, що Руслана Писанка покинула цей світ у липні 2022 року. Причиною її смерті була важка хвороба. Артистку поховали у Києві на Берковецькому кладовищі, 17 листопада її пам’ятник освятили.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.