facebook

Репер Серьога вкрав власних дітей: екс-дружина шокувала сімейною драмою

Екс-дружина музиканта і співака Серьоги, відомого так само як Поліграф Шарікоф, повідомила, що її колишній чоловік вкрав двох спільних синів і приховує їх від неї.

Екс-дружина репера Серьоги Поліна Ололо шокувала громадськість сімейною драмою. Її колишній чоловік, відомий музикант, викрав двох спільних дітей — синів Марка і Платона — і забороняє їй всіляко спілкуватися з ними. Як повідомила жінка, вона не бачила власних дітей з березня місяця.

Подружжя Сергій і Поліна розлучилися в 2015 році. Музикант переїхав жити до Москви, а його екс-дружина з синами залишилася у Києві, хоча зірковий тато і підтримував зв’язок і приїжджав провідувати дітей.

В один із таких візитів він сказав Поліні, що Марк і Платон повинні жити з ним, на що жінка відповіла різкою відмовою, сказавши, що це буде неправильно. Пізніше у відвертому інтерв’ю Ололо уточнила, що хлопчики і самі були проти переїзду до батька, оскільки його методи виховання були вельми жорсткими.

Репер Серьога з синами Марком і Платоном

На наступний день після розмови Серьога вирішив забрати дітей з тренування. За словами Поліни, вона чекала хлопчиків вдома, а вони не повернулися. Жінка вирішила написати своєму чоловікові, який відповів, що синів забрав він і вони їдуть до Харкова.

Буквально відразу екс-дружина Серьоги вирушила в це місто в надії забрати Марка і Платона додому. У Харкові у Серьоги був будинок. Але в ньому не було ніяких ознак мешканців — вікна зашторені, включена сигналізація.

Спільні знайомі повідомляли, що репер відвозить дітей на Західну Україну, інші ж говорили, що вони поїхали в невідомому напрямку.

“Сергій порадив усім заблокувати мене, і не давати ніякої інформації! Я не знаю, що думають мої діти і що їм говорять про мене, його мета змусити дітей сказати на суді, що вони хочуть жити без мене”, — розповіла Поліна.

Ололо так само впевнена, що Сергію допомагають приховувати дітей його батьки.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.