facebook

Ірині Дерюгіній 66: хто привітав легенду світового спорту та чи є серед них зірковий колишній Олег Блохін

На фоні героїв у світі спорту ім'я Ірини Дерюгіні займає визначне місце, як яскравої представниці України, що й досі вражає своєю витривалістю, професіоналізмом і неймовірними досягненнями.

За свою кар’єру вона не лише стала іконою українського спорту, а й завоювала серця прихильників по всьому світу.

Все починається з родини

11 січня 66 років тому у київській родині гімнастки Альбіни та п’ятиборця Івана Дерюгіних народилася донька Ірина. Ким ще могла стати донька спортивних особистостей, як не спортсменкою. Хоча спочатку вона закінчила Київське хореографічне училище, але потім навчалася у Київському державному інституті фізичної культури. У цей час вона зробила приголомшливу кар’єру: стала єдиною гімнасткою СРСР, яка двічі була абсолютною чемпіонкою світу. Легендарна спортсменка надбала значну кількість титулів та нагород: дворазова абсолютна чемпіонка світу, п’ятиразова абсолютна чемпіонка Союзу, п’ятиразова володарка Кубка СРСР, чотириразова переможниця Кубка Інтербачення.

Після закінчення спортивної кар’єри Ірина разом з матір’ю відкрила школу художньої гімнастики, в якій було виховано велика кількість Чемпіонів світу та Олімпійських ігор.

Зірки не старіють, а стають більш зрілими

У свої 66 років Ірина Іванівна має прекрасний вигляд і продовжує займатися вихованням спортивної молоді.

Донька знаменитої спортсменки та зіркового футболіста Олега Блохіна Ірина привітала маму з Днем народження.

“Твоя велич, віра та мужність перевершує все і ти робиш неможливе можливим. Ми всі любимо тебе!”, – написала дочка.

До її привітань приєдналося багато шанувальників з побажанням здоров’я, сил, наснаги. Та, на жаль, серед них не було ні слова від того, з ким пані Ірина свого часу створила родину. Олег Блохін, принаймні публічно, колишній дружині вітання не надіслав.

Популярне

Схожі статті

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.

Неймовірно простий, смачний та ароматний: знаменитий апельсиновий пиріг готую за лічені хвилини “на раз два”

Цей пиріг вже давно став популярним серед тих, хто любить побалувати себе чимось солодким і легким у приготуванні. Він дійсно в змозі перетворити будь-який звичайний вечір на святковий.

Як змінилася Леся Нікітюк за роки своєї кар’єри: пару разів розсмішила коміка, зате тепер топова телеведуча

Історія Лесі Нікітюк нагадує — щось середнє між "Попелюшкою" і "Котигорошком". Дівчина, яка колись ламала жарти на сцені "Розсміши коміка", з часом перетворилася на одну з найуспішніших телеведучих.

Палюшки схожі на галушки, але готуються трішки по-іншому: рецепт ситної української страви на обід чи вечерю

Ця страва переносить нас у дитинство, коли бабуся діставала з печі гарячі, духмяні пальчики. Це смак домашнього тепла, турботи, а також простота, яка може зробити будь-який обід чи вечерю особливою. 

Круті неньки, слухняні дівчиська: Дорофєєва, Сумська, Матвієнко — мами, що прокладали донькам зірковий шлях

Кожна мама мріє підтримати свою дитину, коли вона робить свої перші кроки у кар'єрі.  Але для тих, хто має знайомства в шоу-бізнесі, ця підтримка перетворюється на справжню рятівну мережу зв'язків.

Більше коропа не смажу, а готую так, як навчила знайома грузинка: аромат такий, що сусіди рецепта просять

Як відомо, кожен народ має свою кулінарну перлину. Ми звикли, що короп завжди смажиться — рум'яна хрустка скоринка, ховає ніжне біле м'ясо. А в Грузії його готують по-іншому.