facebook

Екс-“Холостяк” Макс Михайлюк вдруге став батьком і показав новонародженого малюка: зовсім крихітний (Фото)

Герой 10-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Макс Михайлюк вдруге став татом. Тепер він батько не лише для дівчинки, а й для маленького хлопчика.

Цією радісною новиною поділилася дружина Михайлюка Даша Хлистун у своєму Інстаграм-блозі. Жінка опублікувала кілька фотографій з пологового будинку, де показала, як її чоловік і донечка “знайомляться” з новонародженим малюком. У зіркової пари народився хлопчик. Ім’я дитини вони наразі тримають у секреті. Відомо, що хлопчик народився ще 6-го лютого.

На знімках, які Даша Хлистун оприлюднила у Мережі,  Макс тримав на руках крихітного синочка і годував його з пляшечки. В цей час старша донька уважно дивилася на братика.

Екс-Холостяк Макс Михайлюк вдруге став батьком і показав новонародженого малюка
Екс-Холостяк Макс Михайлюк вдруге став батьком і показав новонародженого малюка

Відомо, що зараз Макс Михайлюк і Даша Хлистун живуть в США, саме там і проходили пологи. Зіркова пара вже виховує 3-річну доньку Аріану.

Нагадаємо, Макс Михайлюк брав участь у 10-му сезоні романтичного шоу “Холостяк” на телеканалі СТБ. Чоловік родом з Одеси та вже багато років він живе на 2 країни: Україну та США. Михайлюк – успішний пілот і в Америці він має власну авіашколу. У фіналі шоу “Холостяк” Макс Михайлюк обрав гімнастку Дашу Ульянову та ця пара не склалася. У пост-шоу “Холостяка” Ульянова заявила, що не змогла будувати стосунки з Максом, адже дізналася, що він під час зйомок мав інтимні відносини з однією із учасниць.

Незважаючи на те, що на “Холостяку” Михайлюк так і не знайшов своє щастя, вже через кілька місяців після завершення шоу чоловік представ публіці свою кохану жінку – модель Дашу Хлистун.

Макс Михайлюк та Даша Хлистун розсекретили стать дитини
Екс-Холостяк Макс Михайлюк вдруге став батьком і показав новонародженого малюка

Їхні стосунки розвивалися дуже швидко. За кілька місяців стосунків пара одружилася, а згодом стало відомо, що Хлистун вагітна. В квітні 2021 року Макс Михайлюк вперше став батьком. Його дружина Даша Хлистун народила дівчинку, яку назвали Аріаною. 6 лютого 2024 року зіркова пара стали батьками вдруге.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.