facebook

Михайло Поплавський порадив відмовитися від мобільних телефонів: ректор втомився від сучасних технологій?

У світі, що надто залежить від технологій, ідея відмовитись від мобільних телефонів може здатися надзвичайною. Проте Михайло Поплавський нещодавно висунув цю пропозицію.

На перший погляд, така рекомендація може здатися дивною, особливо від такої прогресивної та сучасної людини, як Михайло Поплавський.

Проте, його мета полягає ні в тому, щоб повернутися у минуле, коли телефонія не була розвинута, а в тому, щоб привернути увагу до проблеми віддаленості й відчуженості, яка часто виникає в результаті постійного захоплення технологіями та всілякими гаджетами.

Так, на своїй сторінці в інстаграмі Михайло Михайлович нагадав всім, що кожного року з 6 по 8 лютого світ відзначає День без мобільного телефону.

Всім давно відомо, що для Поплавського сімейні цінності є надважливими, і він вважає, що використання мобільних телефонів може перешкоджати нормальному спілкуванню та взаємодії між рідними. Він закликає людей звернути більше уваги на присутність та взаємодію з родиною та друзями в реальному житті, а не у віртуальному світі соціальних мереж та текстових повідомлень.

Зважаючи на те, що Михайло Поплавський є прикладом успішної кар’єри та гармонійного сімейного життя, його слова варто врахувати. При цьому не обов’язково повністю відмовлятися від мобільних телефонів, але важливо знайти баланс між використанням технологій і якісним спілкуванням наживо з тими, кого ми любимо.

Такий заклик знайшов гарячий відгук в серцях його шанувальників, бо багато хто начебто після цього схаменувся: “Так, телефони заполонили усю нашу увагу та час, треба інколи ними не користуватись!”- пише один. “Я нещодавно віддала свій мобільний на ремонт, ото в мене був детокс від нього, не знала, куди себе діти. Зате наліпила купу вареників”,- зізнається інший.

Популярне

Схожі статті

Вигляд має пречудовий, але до чого тут спорт та ЗОЖ: Ані Лорак не каже правди про маніпуляції із зовнішністю

Ані Лорак вкотре привернула до себе увагу, заявивши про секрети своєї краси: спорт, здоровий спосіб життя, правильне харчування. Але, як це часто буває, історія виявилася не зовсім прозорою.

Бабине літо: чому так називається меланхолічна пора року, коли зазвичай буває та чи повернеться у листопаді

Коли здається, що вже назавжди прийшла холодна пора, настає дивовижне явище — бабине літо. Чому воно так називається і чи встигне теплінь нагадати про себе в листопаді — про це наша стаття.

Хто з зірок помішаний на красі і заради неї готовий на все: Ірина Білик, Тіна Кароль, Микола Тищенко

Старіти не хочеться нікому. Особливо важко це сприйняти тим, хто постійно на очах у глядачів — зіркам. Їхня професія часто вимагає завжди залишатися молодими, красивими та привабливими.

“Однією рукою даю, а іншою забираю”: Оля Полякова про свої стосунки з обома доньками. З малою складно

Всім відомо, Оля Полякова завжди стоїть горою за своїх дітей. І вона знає, що справжня любов — це здатність прийняти вибір дітей, навіть якщо він не відповідає твоїм уявленням про ідеал.

Найсмачніший медівник: робимо так, як наші бабусі. Готуємо та їмо з насолодою, а рецепт передаємо у спадок

Є речі, які ніколи не виходять з моди, бо мають у собі щось особливе, щось непідвладне часу. Саме таким є справжній медівник — класичний домашній торт, який печуть вже не одне покоління.

Марічка Падалко розповіла про власну нерухомість та заробітки: не бідна, але до зірок з “Кварталу” далеко

Телеведуча Марічка Падалко вже давно стала символом українського телебачення. Проте за межами екрана вона зізналася, що її фінансове життя зовсім не таке гламурне, як у багатьох інших зірок.