facebook

“Хочемо, щоб це було вдома”: Женя Кот з дружиною розповіли про майбутні пологи, на яких він буде присутній

Мрії збуваються, і зіркова пара Женя Кот та Наталія Татарінцева знають про це на власному досвіді. Родина вже активно готується до народження довгоочікуваного первістка.

Пара Жені та Наталії – яскравий приклад кохання, турботи, підтримки та допомоги. Адже протягом 5 років спільних стосунків, боротьби з лікарями та прийняття страшних діагнозів, важливо не втратити надію та залишатись близькими.

Женя Кот та Наталія Татарінцева планують народження дитини

Женя Кот і Наталія Татарінцева
Женя Кот і Наталія Татарінцева

Ще не так давно пара отримала страшний діагноз – безпліддя. Довга праця, лікування, і навіть готовність до ЕКО. Спорт в житті пари зіграв з ними злий жарт, адже постійні тренування, харчування, активний спосіб життя відбились на здоров’ї подружжя. І лише коли пара перестала думати про проблеми й просто стала насолоджуватись життям, відбулось справжнє диво.

Женя Кот і Наталія Татарінцева
Женя Кот і Наталія Татарінцева

Наразі Наталія перебуває на 19 тижні вагітності та активно готується до гендер-паті.

Подружжя прагнуть ідеально підготуватись до появи малюка. Для цього вони обирають найкращий пологовий будинок. І, як не дивно, але народжувати зірки будуть в рідній Україні. Вони хочуть, щоб цей магічний процес був вдома, де поруч близькі люди.

“Ми народжуватимемо разом, у нас будуть партнерські пологи”

Наталія взагалі досить оптимістично налаштована на процес пологів і вважає, що буде знімати веселий контент, танцювати з коханим та співати. Чи буде так насправді, залишилось лише чекати.

Женя Кот і Наталія Татарінцева
Женя Кот і Наталія Татарінцева

Відмітимо, що під час складної ситуації в країні, багато пар воліють не народжувати дітей і не наражати їх на небезпеку. Але Кот і Татарінцева вважають інакше. Все приходить в життя тоді, коли це потрібно. Немає вдалого чи невдалого часу. Треба приймати подарунки від долі.

Наразі пара активно готується до гендер-паті, де і мають дізнатись стать майбутнього малюка. Для цього підбирають дивакуваті образи. Зрозуміти щастя і радість подружжя можливо, адже їх родина нарешті отримала бажане.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.