facebook

Дружина Павліка Репяхова розповіла про стан здоров’я їхнього сина, який досі не говорить: “Віра і терпіння”

Блогерка та дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова у своєму Інстаграм-блозі розповіла про затримку мовленнєвого розвитку їхнього сина. В майже 3 роки хлопчик не говорить ні слова.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, яка молодша від нього на 29 років. Вони офіційно одружилися у 2020 році. Вже через рік, у липні 2021-го, у них народився спільний син Михайлик.

Репяхова являється концертним директором свого зіркового чоловіка, та основний її рід заняття – Інстаграм-блог. Там дівчина не лише публікує свіжі фото та відео, а й відверто розповідає про своє особисте життя, показує сімейні будні з Павліком, а також розповідає про свого сина Михайлика. Так, ще півроку назад Репяхова почала бити на сполох, коли зрозуміла, що її 2-річний син розвивається повільніше інших дітей. Зараз Михасику 2,8, а він досі не говорить ні слова.

Репяхова назвала свою зарплату
Дружина Павліка Репяхова розповіла про стан здоров’я їхнього сина, який досі не говорить

На днях Катерина опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відеоролик, в якому детально розповіла про ситуацію з затримкою мовленнєвого розвитку сина від імені самого хлопчика.

Всім привіт! Мене звати Михасик Павлік. Мені 2,8 рочків і я ще не розмовляю. Я відвідав багато лікарів і всі мені сказали, що я здоровий хлопчик. Але я маю дуже багато займатися, щоб одного дня сказати: мама, я тебе люблю

, – говориться у відео.

Віра, наполегливість і терпіння – наші вірні друзі

, – підписала ролик Катя Репяхова.

Варто відзначити, що дружина Павліка дійсно багато робить для того, щоб їхній син невдовзі заговорив. Хлопчик з 2-х років ходить на різні розвиваючі заняття, також відвідує приватний садочок і ходить на заняття по плаванню у басейн. Та наразі видимого прогресу у його мовленнєвому розвитку немає.

Користувачі Мережі підтримали Репяхову у коментарях і запевнили, що Михасик ще заговорить.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Заговорить Михасик, по ньому видно, що він на шляху до цього”;
  • “З маминою вірою ,любовʼю і наполегливістю у Михасика все вийде чудово.”;
  • “Ви молодець, що вчасно помітили і робите все можливе,адже всі хто каже “нічого,заговорить”, мабуть не зовсім розуміють, що ситуації є різні, і поради просто “чекати”,зовсім недоречні.”.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.