facebook

Замість сім’ї і дітей – вільні стосунки: 36-річна Леся Нікітюк розповіла про свого нового бойфренда

Телеведуча Леся Нікітюк вперше за довгий час заговорила за особисте життя. Жінка зізналася, що має партнера та перебуває з ним у вільних стосунках.

36-річна телеведуча Леся Нікітюк ніколи офіційно не була заміжньою і не представляла публіці своїх кавалерів. Відомо, що жінка планувала вийти заміж, коли їй ще не було 30 і навіть була зарученою. Нареченим Лесі був її сусід, який жив в квартирі навпроти. Відомо лише те, що він успішний київський бізнесмен. Не зважаючи на те, що Нікітюк мала досить серйозні стосунки з цим чоловіком, навіть тоді вона його не показувала публіці. Телеведуча розійшлася зі своїм нареченим ще до весілля. Причиною розставання були сварки через публічність та щільний графік телеведучої.

Леся Нікітюк приміряла оригінальні весняні образи
36-річна Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у вільних стосунках

Багато років поспіль Леся Нікітюк залишається самотньою, хоча й не приховує, що мріє вийти заміж. Сама телеведуча зізнається, що має досить складний характер і багато запитів до майбутнього чоловіка, саме тому їй так важко когось знайти.

Та нещодавно, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Леся зізналася, що перебуває у вільних стосунках. Тобто, телеведуча зустрічається з чоловіком і може паралельно зустрічатися ще з кимось, без зайвих зобов’язань.

Конкретно зараз я у вільних стосунках

, – зазначила Леся Нікітюк.

36-річна Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у вільних стосунках
36-річна Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у вільних стосунках

Варто відзначити, що телеведуча не приховує, що мріє вийти заміж і народити дітей. Зараз всю свою любов вона віддає своїм племінницям, а також домашній тваринці – песику Рафіку. І хоч особисте життя Леся не зовсім клеїться, з кар’єрою у неї все гаразд. За останні роки вона стала справжньою зіркою Нового каналу, а за її особистим блогом в Інстаграм стежать понад 2 мільйони підписників. Глядачі полюбили Нікітюк не лише за її талант, а й за харизму. простоту та відмінне почуття гумору.

Популярне

Схожі статті

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.