facebook

Фаворитки генія: Віра Брежнєва, Еріка Герцег і Поліна Гагаріна — три блондинки, яких продюсував Меладзе

Костянтина Меладзе не просто так вважають справжнім генієм свого часу. Він подарував сотні хітів різним виконавцям і зробив відомими десятки артистів. Але особливо успішно у нього виходить продюсувати талановитих блондинок.

Костянтин Меладзе і Поліна Гагаріна

Костянтин Меладзе і Поліна Гагаріна

Костянтин Меладзе допоміг зробити випускниці “Фабрики зірок 2” Поліні Гагаріній величезний стрибок від телешоу до великої сцени. Саме він написав для співачки її головні хіти — “Спектакль окончен”, “Я тебя не прощу никогда”, аранжування на пісню “Кукушка”, яку виконує Поліна та інші.

Подейкують, що дівчина була щиро закохана у свого продюсера. Одна Меладзе розірвав контракт з Гагаріною задовго до його закінчення, хоча саме Поліна приносила Костянтину великі доходи. У ЗМІ говорять, що на такому рішенні продюсера наполягла його дружина Віра Брежнєва, яка просто ревнувала чоловіка до красивої і талановитої Гагаріної.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Цей творчий і сімейний союз обговорювали всі, кому не лінь. Уже п’ять років Костянтин і Віра перебувають у шлюбі, хоча їхні відносини зав’язалися задовго до офіційних штампів у паспорті.

Меладзе подарував дівчині не тільки справжнє жіноче щастя і любов, а й успішну кар’єру і популярність. У 2002 році він запросив її на кастинг у “ВІА ГРУ” на місце Альони Вінницької. Віру помітили під час одного з концертів колективу. Вона стала бажаючою із залу, яка заспівала разом з групою на сцені їхній хіт “Попытка номер 5”.

Пізніше Костянтин подарує Брежнєвій її сольну кар’єру, ставши автором пісень і продюсером. Хоча багато критиків будуть підозрювати співачку у відсутності вокальних і музичних даних і використання фонограми. Як би там не було, а багато пісень Віри Брежнєвої знають і підспівують мільйони, і в цьому точно є чимала заслуга Костянтина Меладзе.

Костянтин Меладзе і Еріка Герцег

Костянтин Меладзе і Еріка Герцег

Своє запрошення у легендарний жіночий колектив “ВІА ГРА” Еріка отримала на шоу “Хочу в Віа Гру”. Вона беззастережно увійшла в тріо переможців і на цілих сім років пов’язала своє творче життя з групою.

Протягом цього часу колектив всіляко оновлював склад, але Герцег залишалася його незмінним стрижнем. У 2019 року в пресі почали з’являтися чутки, про те, що дівчина стала новою фавориткою Меладзе і у продюсера з його підопічною таємний роман.

Подейкували, що знає про це і Віра Брежнєва, яка наполягала на тому, що Еріка пішла з групи. Пізніше всі учасники конфлікту спростували будь-які чутки про роман Еріки і Костянтина, а сама дівчина зізналася, що вважає продюсера своїм батьком.

У 2020 році стало відомо, що Еріка Герцег все ж покинула “ВІА ГРУ”, офіційну причину дівчина не назвала.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.