facebook

Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Список найкрасивіших жінок: стара гвардія в зборі.

Не секрет, що Україна завжди відрізнялася красою. І неважливо це зірки або звичайні жителі країни. Так, природа нас любить. А ось глянцевий журнал Maxim склав рейтинг найбільш привабливих і сексуальних жінок 2019 року в Росії. Серед яких, звичайно, і є українські улюблені зірки.

У десятку найсексуальніших потрапило багато українських співачок. Наприклад, Віра Брежнєва зайняла почесне 7 місце, а Настя Каменських зупинилася на 8-м.

Потрібно відзначити, що такий список журнал Maxim становить регулярно. І в 2018 році Брежнєва зайняла друге місце, а NK була тільки на одинадцятому. Бачите, як швидко можна або підвищиться в рейтингу, або впасти.

Йдемо далі і на 13-місці зустрічаємо Надю Дорофєєву. Для солістки групи «Время и Стекло» – це перше, але не останнє, участь у такій категорії.

Всім відома Анна Седокова в цьому році зайняла лише 17 місце. Що дуже дивно, тому що зазвичай вона в списку лідерів.

Сильно знизилася в рейтингу Ані Лорак. Співачка забрала собі аж 25 місце. У порівнянні з минулим 2018 роком вона була в десятці і посідала сьоме.

Також здала позиції і українська телеведуча, яка зараз живе в Росії. Регіна Тодоренко зайняла двадцять сьоме місце за сексуальністю.

35-е місце віддали колишній солістці поп-групи «ВІА Гра» Санте Діпомулос.

Згадали і про неї. На здивування епатажна Даша Астаф’єва зайняла 55-е місце.

Світлані Лободі в 2019 році присвоїли вісімдесят друге місце.

Не забули і про Надію Мейхер-Грановська, яка в списку займає 90-е місце.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Українські зірки, які залежні від сигарет

Нагадаємо, жінка «проспала» 27 років свого життя.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.