facebook

Доглядати за шкірою допомагає – закоханість: співачка Тіна Кароль зізналася, що має почуття до чоловіка

Поп-діва українського шоу-бізнесу Тіна Кароль багато років береже, як зіницю ока, таємницю свого особистого життя. Нещодавно знаменитість зізналася, що закохана, чим порушила інтерес публіки.

Знаменита українська співачка та поп-діва Тіна Кароль завжди знаходиться в центрі уваги публіки. Особливо інтересу викликає особисте життя зірки, яке вона ретельно приховує від допитливих очей громадськості. Не секрет, що Тіні довелося пройти важкий шлях та стикнутися зі страшним горем – втратою коханого.

З продюсером Євгеном Огіром Кароль почала зустрічатися ще на початку своєї карʼєри та вже тоді артиста приховувала свої стосунки від друзів та колег. Згодом, у 2008 році, пара офіційно побралася та через деякий час у закоханих народився первісток.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

Здавалося, що життя ідеальне і для щастя більше нічого не потрібно. Проте ідилія продовжувалася недовго, у шлюбі з Огіром Тіна прожила пʼять років, після чого його забрала онкологічна хвороба. Вся країна памʼятає тяжку боротьбу улюбленої співачки з горем втрати, яка назавжди змінила тендітну дівчину на сильну та вольову жінку з розбитим серцем.

Тіні Кароль приписували безліч романів, проте особисте зірка тримає в таємниці
Тіні Кароль приписували безліч романів, проте особисте зірка тримає в таємниці

З 2013 року Тіна Кароль присвячувала себе сину та роботі, жодного разу не засвітившись з іншим чоловіком. Шанувальники спочатку думали, що співачка поставила на собі хрест, але пізніше почали приписувати зірці романи ледь не з усіма чоловіками, які зʼявлялися з нею поряд.

Своєю чергою, Тіна уникала конкретної відповіді на питання стосовно свого особистого життя, проте сьогодні не заперечує, що закоханість в її житті присутня.

Тіна Кароль не приховує закоханість в нового чоловіка
Тіна Кароль не приховує закоханість в нового чоловіка

Нещодавно, у своєму інстаграмі, на запитання підписників, чи довго збирається залишатися самотньою Тіна грайливо посміхнулася та промовчала, а одним з етапів збереження ідеальної шкіри пригадала – закоханість.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.