facebook

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Ані Лорак, відома артистка родом з України, повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі сумну новину. Батько Кароліни Куєк помер на Чернівеччині у віці 77 років. Зірка вшанувала пам’ять рідної людини та показала підписникам їхнє спільне фото.

Помер тато Ані Лорак

В особистому Інстаграм-блозі знаменитості з’явилась публікація з фотографією, на якій вона позує в компанії свого батька Мирослава Куєка. Ані Лорак показала, яким він був у молодості – задовго до того, як відійшов у вічність.

Зірка стояла поруч, ще зовсім юна артистка щось розповідала батькові, поки він уважно дивиться на свою донечку. В описі до нової публікації Ані Лорак не стала ділитись подробицями, а лише коротко, втім емоційно зазначила, що її батько назавжди залишиться в її серці.

Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка
Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка

Наразі відомо лише, що Мирослав Куєк, публіцист, журналіст і літератор, помер у віці 77 років 18 квітня 2024 року. Останні дні свого життя чоловік провів у Чернівецькій області, у місті Кіцмань. Саме там і зупинилось серце українського журналіста. Про причини смерті батька відомої співачки Ані Лорак його рідні наразі не повідомляють.

Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка
Ані Лорак повідомила про смерть свого тата – журналіста Мирослава Куєка

У коментарях до нової публікації Кароліни Куєк публіка розділилась на декілька таборів. Поки одні співчували втраті артистки, інші продовжували ставити їй питання й засуджувати через рішення залишатись у москві в період повномасштабної війни.

Нагадаємо, що Ані Лорак потрапила під хейт через те, що після 24 лютого 2022 року продовжила будувати кар’єру в росії, замість того, аби засудити дії російської армії та виїхати з країни.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.