facebook

Хто привітав Аллу Пугачову з 75-м ювілеєм, а хто удав, що навіть не знає Примадонну: Кароль, Melovin та інші

"Тій жінці, що співає" виповнилось 75. Колись кожен ювілей Примадонни ставав грандіозною подією для всієї країни, а на її концерт з цього приводу не можливо було дістати квиток. А що ж зараз?

“Епоха імені мене”

Так співала Пугачова в пісні “Живи спокойно страна, я у тебя всего одна”. І це було частково правдою. Навіть ходив такий анекдот: “Всіх керівників країни запам’ятають як політиків часів Пугачової”.

За період її приголомшливої кар’єри таких політиків було семеро і кожен вітав та нагороджував Аллу Борисівну.

Все помінялось після 2022 року, коли вона відкрито стала на бік свого чоловіка Максима Галкіна, якого сучасна влада росії оголосила іноагентом за підтримку України.

Так суперзірка стала ізгоєм на батьківщині та переїхала з родиною до Ізраїлю.

Як стало відомо, офіційні телеканали росії просто проігнорували 75 річний ювілей актриси.

Приватним порядком її привітали актори Станіслав Садальський, композитори Ілля Резник та Ігор Ніколаєв. Співаки ж, з якими у Пугачової були не лише творчі стосунки, Філіп Кіркоров та Володимир Кузьмін, у своїх соцмережах промовчали.

Цікаво, а як же відреагували українські артисти естради, багатьом з яких вона, як раніше казали, “дала путівку у життя”?

Шанувальники Тіни Кароль помітили, що у сториз співачка виклала уривок давнього відео, де вона каже Пугачовій: “Я никогда не подведу эту женщину” та відео, де Примадонна виконує “Пісню про рушник”. Втім, через деякий час українська поп-діва видалила все це з невідомих причин.

А от співак Melovin своє привітання не видаляв, назвавши Аллу Борисівну “єдиною та хороброю”.

Не забула привітати з ювілеєм свою колегу, та колишню суперницю по сцені легенда української естради Софія Ротару. Вона виклала у Мережу архівне фото молодої Алли Пугачової, додавши пурпурне сердечко.

Melovin та Софія Ротару привітали Аллу Пугачову з ювілеєм. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Наче в Голлівуді: як виглядає найбагатше село України та хто в ньому живе – від цих фото захоплює подих

Хто подорожував Закарпаттям, напевно, проїжджав мимо села Нижня Апша. Воно розташоване поблизу кордону з Румунією і вважається найбагатшим населеним пунктом країни.

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.

“Це найкращі миті мого життя”: 40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дікусар

Славі Камінській довелося брати участь у "Танцях з зірками" двічі. Один із них був із Дмитром Дікусаром. Співачка й досі не може забути спільних тренувань, тож знайшла заміну українцю.

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.