facebook

Дан Балан готується стати батьком: співак розповів, як ладнає з дітьми, і показав фото

Молдавський співак поділився яскравими фотографіями, на яких він з посмішкою позує з дітьми.

Особисте життя Дана Балана зараз цікавить багатьох його шанувальників не менше, ніж творчість співака. А все через чутки про можливий роман артиста з його колегою по шоу “Голос країни” Тіною Кароль. Багато фанатів вважають їх неймовірно гарною парою і щиро переживають за їхні стосунки.

Самі ж виконавці ніяк не коментують свої почуття, а залишають поле для припущень і фантазій своїх шанувальників. Про особисте життя Дана Балана взагалі практичні нічого не відомо. Він ретельно приховує минулі відносини.

Проте, 41-річний співак дуже любить дітей і мріє стати батьком. Такий висновок роблять його фанатки, виходячи з відео і фотографій, якими ділиться з ними Дан у своїх соціальних мережах. У артиста є два племінника, з якими він обожнює проводити час.

Також Балан дуже добре ладнає з молодшим поколінням. У своєму особистому блозі він поділився фотографіями з дитячого табору, в якому знімав кліп. Над новим відео працювали минулим літом, але співак досі з трепетом і теплом згадує ті дні.

Дан Балан з дітьми

За словами Дана, під час зйомок він повернувся в дитинство. Його оточували талановиті і харизматичні хлопчики й дівчатка, тому кадри вийшли просто магічними.

“Спасибі, дорогі, за участь в зйомках … ВИ НАЙКРАЩІ!!! Уже скучаю за вами!!!” — написав тоді Балан.

Дан Балан з дітьми

Популярне

Схожі статті

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.