facebook

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Протягом всієї кар’єри співачки про неї не припиняють говорити на усіх платформах, що лише додає їй популярності. Здається, поп-діва не проти цього й іноді сама майстерно провокує поширення різноманітних чуток про своє власне життя.

Втім, сьогодні поговоримо про достеменно відомі факти з біографії легенди української естради Ірини Білик.

6 квітня артистці виповнилось 54 роки. На її піснях виросли покоління українців і зараз вона багатьом з молодих співаків відкриває дорогу на музичний Олімп.

Факт перший

Артистка стала першою з українських зірок, хто на високому рівні відкрито підтримала ЛГБТ спільноту: у 2017 році на День боротьби з гомофобією випустила пісню “Не ховай очей”.

Факт другий

Білик попала в базу “Миротворець” через те, що у 2014 році співала у Москві на Дні народження російського співака Бориса Моїсеєва, а у 2015 році побувала у Криму на весіллі подруги. Відомо також, що вона у 2021 році співала для Олександра Лукашенка. Втім у лютому 2022 року вона одна з перших відкрито засудила дії росії в Україні і стала перекладати свої російскомовні хіти українською, їздити з концертами, збираючи кошти для нашої армії.

Факт третій

Поп-діва мала 4 цивільні шлюби та один офіційний. У відносинах з продюсером Юрієм Нікітиним вона мріяла народити дитину, але чоловік не був готовим до цього.

Її первісток Гліб з’явився у 1998 році від стосунків з манекенником Андрієм Оверчуком.

Дмитро Коляденко та Дмитро Дікусар стали наступними цивільними чоловіками Ірини.

У 2015 році Білик уклала офіційний шлюб з російським фотографом Асланом Ахмадовим. Завдяки сурогатному материнству у пари з’явився син Табріз.

Як стало відомо, після широкомасштабного вторгнення росії в Україну ці стосунки зійшли нанівець.

Факт четвертий

Народна артистка тричі лягала під ніж хірурга для зміни своєї зовнішності, бо завжди прагнула досконалості в усьому і не задовольнялась тим, що подарувала їй природа. Вона поправляла очі, ніс, овал обличчя та форму губ.

Популярне

Схожі статті

“Відлуння фантазій напередодні Хелловіну…”: Анна Завальська налаштувалася на осінній лад і показала сина

Після розпаду гурту "Алібі", сестри Завальські стали рідше з'являтися в інфопросторі. Анна вирішила поділитися осіннім вайбом і показала, як підріс її єдиний син від Дмитра Саратського.

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.