facebook

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Життя не стоїть на місці, і нові артисти поступово займають своє місце під сонцем.

Клавдія Петрівна

Піарники українського шоу-бізнесу вже тривалий час зберігають інтригу стосовно того, хто з українських виконавиць ховається за цим псевдо.

На думку багатьох вона обіцяє стати наступним великим ім’ям в українській музиці. Її талант і потенціал захоплюють, проте саме ця таємниця додає трісочки у багаття її популярності.

На цьому тижні співачка виступила на сцені разом зі співаком Артемом Пивоваровим, та зовнішність артистки знову була прихована, а партнер по сцені так і не відкрив її ім’я, хоча й натякнув, що знає колегу не один рік.

Сама ж таємнича особистість, даючи інтерв’ю, видала наступне:

“Не заздріть, колеги, розвивайтеся!”

Анна Трінчер

Також, слід згадати про молоду і талановиту Трінчер, чия витончена музика та потужний голос зачаровують аудиторію. На її адресу надходять компліментарні коментарі:

“Мурахи по шкірі”,- пише один слухач. “Сильна, талановита, неймовірна”,- характеризує її інший.

До списку яскравих молодих виконавиць можна також віднести нові імена: Геля Зозуля, Лілу45, Софія Лешишак.

А що ж залишається робити попередникам цих новонароджених зірок?

Звісно, що в них залишилась своя цільова аудиторія, свої фанати та поціновувачі. Але такі як Тіна Кароль давно розуміють, ще з часів суддівства у шоу “Голос країни”, що єдина вірна дорога для створення стійких та значущих традицій у музичній індустрії — це наставництво, підтримка та допомога амбіційним молодим виконавцям.

Такі ментори, як вона, стають не лише символами музичної індустрії, але й втіленням великодушності та мудрості, яка допомагає новим зіркам засяяти на небосхилі світової музики.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.