facebook

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Сімейні зв’язки завжди займають важливе місце в серці кожної людини. Для Каті Репяхової, дружини відомого українського співака Віктора Павліка, сім’я є не тільки основою її життя, але й джерелом натхнення та підтримки. Тому не дивно, що події, пов’язані з її близькими, завжди викликають особливий відгук у цій досить відомої блогерки.

Звісно, ця подія для Репяхової мала особливий сенс, адже сімейні зв’язки для неї — це святе.

Тому вона вирішила підтримати свою юну родичку у досить важливому кроці в її житті, а також поділитися цією новиною зі своїми фоловерами.

На своїй сторінці в соціальних мережах Катя Репяхова опублікувала знімок зі своєю племінницею, яка стоїть у військовій формі. Під фотографією вона написала: “В добру дорогу, рідна”, висловлюючи свою гордість та підтримку молодій захисниці.

На фото видно гарну дівчину, схожу на Катерину, яка вбрана у військову форму, що символізує її нову роль. Судячи з фото, дівчина пішла служити в армію Ізраїлю.

Катерина Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею

Не дивлячись на юний вік, у її очах — визначеність та впевненість.

Ця фотографія стала не просто свідченням нової сторінки у житті молодої жінки, а й важливим моментом для всієї її родини, зокрема для Каті Репяхової.

У своєму пості блогерка продемонструвала не лише свою підтримку племінниці, а й висловила свої вітання та побажання їй на новому життєвому етапі. Її слова “В добру дорогу, рідна” стали своєрідними ласкавими словами на прощання та побажаннями успіху й безпеки.

Її готовність підтримувати та бути поруч зі своїми близькими, незалежно від обставин, стає великим прикладом для фанів й підписників.

Популярне

Схожі статті

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?