facebook

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Українська танцівниця та хореограф Олена Шоптенко вирішила зробити неординарний крок у напрямку допомоги Україні, перебуваючи за кордоном, у Відні, разом з маленьким сином. Нещодавно вона оголосила про розпродаж своїх особистих речей з метою збору коштів для потреб армії та військових, які боронять країну на передовій.

Нестандартний спосіб допомогти Україні

У цей час, коли багато зірок збирають кошти на підтримку українських військових та постраждалих від війни, Олена Шоптенко зіткнулася зі скрутними обставинами. Річ у тім, що наприкінці квітня через нещасний випадок жінка важко травмувала коліно, розірвавши зв’язки. Тепер в суглоб лікарі вставили титановий гак, а танцівниця пересувається за допомогою милиць. Тож, після серйозної травми, яка ускладнила її можливість танцювати, вона вирішила використати альтернативний спосіб, щоб продовжити підтримувати свою рідну країну.

Олена Шоптенко, яка відома своїми яскравими виступами й неперевершеним талантом, виявила креативність та винахідливість у пошуку рішення. Замість простого запрошення до пожертв, вона вирішила влаштувати розпродаж особистих речей, щоб залучити увагу та підтримку своїх шанувальників і прихильників.

Цей крок Олени Шоптенко показує, що навіть у складних обставинах можна знайти спосіб допомогти. Її ініціатива викликає велике зацікавлення та підтримку, адже вона віддана своїй країні та готова робити свій внесок у її підтримку незалежно від умов.

Її приклад свідчить про те, що кожен може щось зробити за для підтримки рідної країни, навіть у найнесподіваніший спосіб.

Популярне

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.