facebook

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Виконання пісень під дивакуватою аватаркою в крислатому капелюсі зробило свою добру справу – рейтинги нікому не відомої співачки підскочили до небес. Квитки на концерт Клавдії Петрівни у Палаці спорту розлетілися за 9 днів.

Клавдія Петрівна анонсувала 2-й концерт у Палаці спорту

Тож артистка змушена була оголосити додатковий концерт. Так що ті, хто не встиг на шоу з роздяганням Klavdia Petrivna 30 серпня, ще можуть застати його повтор 31 серпня. Такому успіху може позаздрити будь-який артист.

Потап, що багато років на сцені, нині змушений виконувати російське ретро – попурі зі своїх композицій та треків колишніх підопічних – у невеличких німецьких забігайлівках. А тут такий масштаб!

Клавдія Петрівна анонсувала 2-й концерт у Палаці спорту

Дівчина, невідомо хто і звідки, восени 2023 року заспівала простеньку пісеньку, не показавшись у кадрі жодного разу і не назвавши справжнього імені, влаштувала справжній фурор.

Весна 2024 стала проривною для Klavdia Petrivna. Вона вперше вийшла з Ютубу на справжню велику сцену, вперше дала інтерв’ю, вперше заспівала дуетом, збирається у травні влаштувати перші гастролі.

Клавдія Петрівна анонсувала 2-й концерт у Палаці спорту

От тільки своє обличчя співачка чомусь не поспішає показувати публіці. Рішення зібрати Палац спорту визріло після появи Клавдії Петрівни на сольному концерті Артема Пивоварова.

Вона всі 3 дні концертів виходила на сцену, співаючи дуетом зі знаменитим співаком. Успіх подібний виступ мав шалений. Після цього було оголошено сольник уже самої молодої співачки. Квитки розібрали за 9 днів. Організатори оголосили додатковий концерт.

Звісно, було обіцяно, що Klavdia Petrivna під час концерту-знайомства врешті зніме маску й покаже справжнє обличчя. Такий цікавий момент не бажає пропустити ніхто з фанів артистки.

Популярне

Схожі статті

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.