facebook

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Євробачення — це подія, де представники різних країн конкурують за місце на вершині музичного Олімпу, а також демонструють культурне та музичне різноманіття своїх націй.

Протягом всього конкурсу його учасники не припиняли дивувати яскравими, феєричними виступами, і українські Alyona Alyona & Jerry Heil теж зуміли привернути до себе увагу.

Alyona Alyona & Jerry Heil. Виступ на Євробаченні 2024. Скриншот фото з Мережі

Ще напередодні фіналу букмекери робили прогнози, згідно з якими українському дуету пророкували 5 місце.

Та ось, нарешті, оголосили кінцеві результати:

Перше місце — Швейцарія

Друге місце — Хорватія

Третє місце — Україна

Ура! Браво!

Цього року ми набрали 453 бали, 307 з яких отримали від глядачів всього світу.

Україна завжди відзначалася високим рівнем представництва на Євробаченні, демонструючи якісну та оригінальну музику. Жодного разу за всю історію участі України в Євробаченні не було такого, щоб наші виконавці не пройшли до фіналу. Сталося це й цього року, не дивлячись на те, що після Нацвідбору багато хто був невдоволеним як виконавицями, так і їхньою піснею.

Після того, як нашим випало виступати у фіналі під номером 2, співачки засмутились, тому що, по-перше, з цим номером за всю історію ніхто не вигравав, а, по-друге, голосування зазвичай починалось після виступу останнього конкурсанта. Але цього року правила змінили й голосувати дозволили одразу та протягом всього фінального змагання. Можливо, цей фактор зіграв не останню роль у розподілі місць.

Як відомо, Джамала була переконана, що у дівчат є шанси на перемогу, якщо вони не лише здивують картинкою та спецефектами, а підвищать техніку виконання та сподобаються членам журі. Здається, вони прислухались до порад і вибороли почесне третє місце.

Вітаємо виконавиць! Вітаємо Україну!

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.