facebook

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Автор сценаріїв і жартів студії «Квартал 95» Валерій Жидков збирає шквал овацій на кожному своєму виступі. Його тонкий, саркастичний та інтелігентний гумор підкорює кожного. За такої широкої популярності, мало відомо про його особисте життя. Про це артист не любить поширюватися.

Через свою нелюбов говорити про особисте, гуморист практично завжди ухиляється від запитань про дружину. Ніхто не знав навіть, який вигляд має його дружина. Нещодавно ж подружня пара разом відвідала світський захід на честь 15-річчя журналу Viva.

Пара з цікавістю позувала фотографам, чим привертала безліч поглядів і уваги від шанувальників і гостей. Цікаво, що для такої гламурної події вони обрали досить суворі та стримані костюми. Валерій з’явився в класичному костюмі – чорному смокінгу та білосніжній сорочці, а його дружина обрала акуратну чорну сукню нижче коліна. Загалом, вони відповідали дрес-коду заходу.

Тамбовський вовк Валерій Жидков розповів про свою дружину
Тамбовський вовк Валерій Жидков розповів про свою дружину

Автор ділився, що дружина регулярно допомагає йому у творчості та робить великий внесок в успіх написаних ними сценаріїв. Вона завжди дає йому слушні поради, які сприяють вдалому просуванню робіт. До всього іншого, Жидков розкрив секрет їхнього знайомства.

За його словами, все сталося ще під час навчання в університеті. Майбутній автор тоді досягав великих успіхів у КВК, але заради цього довелося пожертвувати якістю навчання. Він залишився на другий рік, а Марія якраз вступила. Їх звела творчість, вона пішла в танцювальну студію, а він уже був у творчих колах. Через деякий час вони зійшлися, і відтоді вже не розлучалися.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.