facebook

“Нарешті породичалися”: Ребрик розсекретила, хто став її кумом. Хрещений батько доньки – дуже відома людина

Лілія Ребрик разом із чоловіком Андрієм Диким розповіли, що похрестили доньку Аделіну. Знаменитості показали, хто став хрещеним батьком дівчинки.

Українська телеведуча та мати трьох дітей, Лілія Ребрик, поділилась знімками з хрестин наймолодшої доньки Аделіни. Знаменитість показала, хто став хрещеним батьком дівчинки, і опублікувала зворушливі фото у своєму Instagram.

Так, відома ведуча Лілія Ребрик, яка 15 березня втретє стала мамою, похрестила свою доньку Аделіну. У соцмережах вона оприлюднила фото, зроблені під час таїнства хрещення.

На опублікованих кадрах можна побачити зіркову родину та хрещених батьків Адель, які радісно усміхаються на камеру. Хрещеним батьком дівчинки став відомий шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч, а хрещеною мамою – ведуча та актриса Ірина Хоменко.

Лілія Ребрик розсекретила, хто став її кумом
Лілія Ребрик розсекретила, хто став її кумом

У своєму пості Лілія поділилась емоціями та радісною подією з читачами, підписавши, що цей день вона збереже у скарбничці щасливих спогадів, адже він особливий для сім’ї у всіх сенсах.

“І відчувати у темні часи таке світло всередині — надзвичайно цінно”, – додала зірка.

Окрім того, Лілія поділилась фотографією, на якій відома сім’я позує в красивих вишиванках молочного кольору.

Цей пост Лілія опублікувала недавно, проте він уже зібрав багато вподобайок і коментарів з вітаннями від прихильників. До слова, хрещений батько Аделіни також залишив свій коментар.

  • “Нарешті породичалися”, – підписав Анатолій Анатоліч.
  • “Копія татова. Божого захисту та щастя”.
  • “Прекрасна українська родина”.
  • “Щасливої долі маленькій україночці та всім вам”.
  • “Нехай росте здорова і щаслива ваша донечка”.
Лілія Ребрик розсекретила, хто став її кумом
Лілія Ребрик розсекретила, хто став її кумом

Нагадаємо, маленька Аделіна з’явилась на світ 15 березня в одному з пологових будинків Києва. Цікаво, що ім’я дівчинки має особливе значення. Як пояснила Лілія, ім’я малечі складається з літер, які є в іменах кожного члена їхньої сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.