facebook

Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль схвилювали Мережу: мила булочка

Розмови про роман співачки з Даном Баланом уже давно гуляють у Мережі. Але недавно фанатів схвилювали фото вагітної Тіни Кароль.

У Мережі активно обговорюють роман Дана Балана з Тіною Кароль. Зірок запідозрили в романтичних стосунках після знайомства на вокальному шоу «Голос країни» на 1 + 1.

Дан Балан і Тіна Кароль

Пристрасті між артистами тільки розпалюються. Фанати навіть помітили, що у Тіни з’явився «животик», коли в Інтернеті опублікували фото Кароль у відвертій сукні.

Нещодавно користувачі Мережі згадали зворушливу фотосесію вагітної Тіни Кароль для журналу VIVA під назвою «В очікуванні дива».

Відверта фотосесія вагітної Тіни Кароль

Тоді Тіна, будучи на восьмому місяці вагітності, вперше показала публіці круглий животик. Кароль разом чоловіком Євгеном Огіром, який помер від раку шлунка, чекали дитину.

Тіна з чоловіком

Співачка позувала у білизні і в відвертому пеньюарі молочного кольору.

Вагітна Тіна Кароль Тіна Кароль “в очікуванні дива”

Фотосесія вагітної Тіни Кароль була ще в 2008 році, але чутливі знімки досі розчулюють фанатів.

До речі, коли популярна українська співачка була в положенні, вона не покидала сцену. Вагітна Тіна Кароль співала наживо, а кругленький животик ховався під просторим платтям персикового кольору.

Тіна Кароль виступала навіть вагітною

Популярне

Схожі статті

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.