facebook

Скоро стане другим батьком: Володимир Дантес довів, що чайлд-фрі він був тільки у шлюбі з Дорофєєвою

Володимир Дантес у своєму Instagram активно ділиться тим, як проводить час з дітьми своєї нової обраниці. Після розлучення з Дорофєєвою співак почав нові стосунки і схоже, почуває себе щасливим. 

Життя призначене для того, щоб пройти його разом з близькими людьми, ділитися радістю і переживати важкі моменти разом. Для українського співака Володимира Дантеса дорога до сімейного щастя була неспокійною та непередбачуваною.

Проте, після розлучення зі своєю колишньою дружиною, він не залишився довго холостякувати та знайшов себе у нових стосунках з Дашею Кацуріною, колишньою дружиною Михайла та нового чоловіка Наді Дорофєєвої. Прихильники й досі не можуть оговтатися від цього “обміну” половинками, проте обидві пари позиціонують себе щасливими у нових стосунках.

Дантес не приховує, що почувається щасливим у стосунках з Кацуріною
Дантес не приховує, що почувається щасливим у стосунках з Кацуріною

Початок цієї історії може здатися незвичним, адже у Даші та Михайла є двоє спільних дітей, які стали великою частиною її життя. Володимир Дантес не лише прийняв їх, але і став для них прикладом. Його турбота про них зачарувала не тільки Дашу, але й усіх, хто стежить за їхнім життям.

На сторінках свого Instagram Володимир ділиться моментами, коли він бавиться з дітьми своєї коханої. Його тепло та любов не залишають байдужими навіть найвимогливіших шанувальників. Нові стосунки Володимира та Даші стали прикладом того, як любов може змінити життя та створити нову сім’ю, яка базується на взаємоповазі, турботі та взаєморозумінні.

Проте, не можна оминути іншого аспекту цієї історії – чуток підписників у соціальних мережах. Чи не планує пара мати спільних дітей? Чи буде це наступним кроком у створенні власної великої родини? Час покаже, але одне залишається очевидним – Володимир та Даша готові до нового етапу у своєму житті, і їхня любов та готовність до спільного майбутнього вражає і надихає їх прихильників.

Ця історія є свідченням того, що життя після розлучення може бути наповнене радістю та щастям. Володимир Дантес та Даша Кацуріна, це приклад того, як можливо знайти нове щастя, зберігаючи при цьому любов і повагу до минулого. Нехай ця історія буде натхненням для всіх, хто шукає своє власне щастя, навіть коли сьогоднішні обставини здаються безнадійними.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.