facebook

Вагітні чи лише прикидаються: Слава Камінська, Ірина Федишин, Злата Огнєвіч показалися з чималими животами

Останнім часом зірки одна за одною шокують публіку новинами про майбутнє поповнення в родині. Та якщо у вагітності Джамали ніхто не сумнівається, то Камінська, Федишин, Огнєвіч під великим питанням.

Слава Камінська

Мама двох дітей-підлітків полюбляє вводити в оману своїх підписників Інстаграму. То з Меркель спілкується, то з Фаріон, то ще з якось знаменитістю. Торік у сезон черешень Слава виклала світлину з величезним животом. Тоді чесно зізналася, що живіт наїла солодкими плодами, але було схоже, що зірка перебуває при надії.

Слава Камінська, Ірина Федишин, Злата Огнєвіч показалися з чималими животами

Днями Камінська знову порадувала фанів свіжою світлиною. Знаменитість сидить на стільці, а з-під легкої сукні явно випинає животик. Сама Слава ніяк не підписала цю дивну світлину, але шанувальники відразу почали цікавитися: “Вагітна?”

Ірина Федишин

Про особисте життя цієї співачки зазвичай не пліткують, оскільки Ірина заміжня за продюсером Віталієм Човником. Вони разом живуть, працюють і виховують двох синів. Та тепер і ця зірка наробила шереху.

Слава Камінська, Ірина Федишин, Злата Огнєвіч показалися з чималими животами

У кліпі “Секрет” показала кадри з вагітним животиком, який Віталій ніжно гладить, допоки дружина співає. Начебто зірка зібралася на гастролі до США та Канади, а працювати при надії на повну котушку неначе й неможливо. Але Федишин не поспішає робити офіційну заяву з цього приводу.

Злата Огнєвіч

Фани зірки не знають, що й думати. Наприкінці квітня Злата вийшла на сцену в обтислому комбінезоні, з-під якого стирчав чималий животик. Знаючи артистку, ніхто й подумати не міг, що Злата наїла його смаколиками.

Слава Камінська, Ірина Федишин, Злата Огнєвіч показалися з чималими животами

Дівчина завжди виглядає ідеально, займається фізичними вправами й танцями, щоб мати гарну статуру. Тож шанувальники співачки дійшли висновку – такі зміни в фігурі можливі лише під час вагітності. Оскільки Огнєвіч мовчить із цього приводу, то всієї правди ми поки що не знаємо.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.