facebook

Вовчиця Олега Винника: Як співає красуня Таюне, коли не просто підспівує Олегу

У відомого українського співака й улюбленця жінок Олега Винника з'явилася конкурентка. Бек-вокалістка артиста Таюне вийшла з тіні і заспівала сольно.

Єдина бек-вокалістка і вічна супутниця Олега Винника заспівала сольно. Скромна співачка Таюне продемонструвала свій сильний і красивий голос.

Співачка Таюне

Сама Таюне каже, що ніколи не мріяла стати повноцінною артисткою. Вовчиця Винника тільки хоче показати публіці прекрасні пісні, які написав Олег для неї.

Український співак Олег Винник

Таїсія Сватко (справжнє ім’я Таюне) розповідає, що Олег Винник пише не просто текст пісні, він створює цілий образ, характер, який повинен відчути кожен слухач.

Олег Винник з бек-вокалісткою Таюне

Фанати відзначили, що Таюне потрібно виходити з тіні Винника. Також вони подякували співачці за прекрасний голос, ніжність і простоту.

Концерт Олега Винника

«Стиль одягу дуже гарний. Не обов ‘язково співати у купальниках …. Дякую велике за творчість», – коментує прихильниця артистки.

Таюне заспівала сольно

Таюне називають обличчям українського фольклору. Співачка виконала пісню «Солодкі сльози», автором якої є Олег Винник. Ця композиція переконує, що Таюне може скласти серйозну конкуренцію багатьом популярним артистам України.

Популярне

Схожі статті

Навіть ті, хто гарбуза не полюбляє, цю страву обожнюють: ароматна запіканка з сиром — фаворит цієї осені

Якщо при слові "гарбуз" ви уявляєте хелловінську ліхтарню чи кашу з дитинства, яку намагались уникати, то ця запіканка здатна змінити ваші упередження! 

Заповіт Назарія Яремчука не виконав: друг легенди української естради відгорнув завісу прихованої історії

Назарій Яремчук — голос, який навіки залишився в серцях мільйонів українців, з тих, хто став символом національної естради. Але за сценою була й інша сторона його життя, більш інтимна та прихована.

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.