facebook

Jerry Heil зізналася, що на “Євробаченні” замість “Teresa Maria” мала бути інша пісня: зайняли б не 3 місце

Співачка Jerry Heil, яка в цьому році разом з alyona alyona представляла Україну на "Євробаченні 2024", зізналася, що готувала зовсім іншу пісню для конкурсу і оприлюднила її у Мережі.

Співачка Jerry Heil та alyona alyona в цьому році представляли Україну на пісенному конкурсі “Євробачення” і посіли почесне 3 місце. Молоді артистки підкорили Європу яскравим номером, сильним вокалом і, звісно, конкурсною піснею “Teresa Maria”, яка відразу запала в душу, як українцям, так і інших слухачам Європи. У цій пісні поєднано відразу кілька стилей: естрада, реп та опера. Пісня відразу стала хітом, як тільки з’явилася на стрімінгових майданчиках.

Jerry Heil зізналася, що на Євробаченні замість Teresa Maria мала бути інша пісня
Jerry Heil зізналася, що на Євробаченні замість Teresa Maria мала бути інша пісня

Та виявляється, що “Teresa Maria” могла і не звучати на сцені “Євробачення”, адже з самого початку Jerry Heil готувала зовсім іншу пісню для конкурсу. Так, молода артистка зізналася, що планувала іти на відбір “Євробачення” з піснею “Подоляночка”. Ця пісня була також написана разом з alyona alyona і по стилю була дещо схожою на пісню “Teresa Maria”. Та перед самим Нацвідбором артистки вирішили все ж обрати пісню “Teresa Maria” і не прогадали, адже саме ця пісня принесла їм колосальний успіх та 3 місце на пісенному конкурсі.

Пісню “Подоляночка” Jerry Heil оприлюднила в ніч після фіналу “Євробачення”. Зараз єврофани можуть самі порівняти пісні і вирішити, яка є кращою.

Нагадаємо, Jerry Heil тричі намагалася поїхати на “Євробачення” і тричі приходила на Нацвідбір. На першому відборі у 2020 році дівчина була останньою у списку претендентів, отримавши найменше балів від журі та глядачів.

У 2023 році Jerry Heil знову спробувала потрапити на “Євробаченні” і тоді вона посіла друге місце на Нацвідборі і знову не потрапила на конкурс.

Та у 2024 році співачка прийшла на відбір в дуеті з alyona alyona і вони з величезним відривом виграли Нацвідбір і стали представницями “Євробачення” від України.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.