facebook

Тіна Кароль подала знак, що завершує кар’єру співачки: зірка натякнула, якій справі тепер присвятить себе

Останнім часом набирає обертів новий проєкт Тіни Кароль, яким поп-діва захопилась настільки, що її сольна кар'єра опинилась на другому плані.

Відома українська співачка Тіна Кароль завжди вражала своїх шанувальників здатністю постійно перевтілюватися та знаходити нові шляхи для самовираження.

Новий етап у кар’єрі Тіни Кароль

Її останній проєкт на YouTube-каналі “Дім звукозапису” став черговим підтвердженням цієї тенденції. У рамках цього проєкту Тіна разом з командою однодумців повертає до життя незаслужено забуті українські пісні, надаючи їм нового звучання та другого шансу на популярність.

Ця ініціатива викликала багато розмов та здивування серед фанатів співачки. Дехто навіть почав задумуватися, чи не планує Тіна Кароль завершити свою співочу кар’єру та зосередитися на відродженні національної музичної спадщини.

Річ у тому, що в умовах сучасного світу, де домінують комерційні музичні тенденції, багато шедеврів минулого залишаються забутими або недооціненими. Тіна Кароль з командою професіоналів вирішила змінити цю ситуацію.

У рамках проєкту виконуються старовинні українські пісні, які отримують нове аранжування та виконання. Завдяки цьому вони стають ближчими до сучасної аудиторії, зберігаючи при цьому свою автентичність і глибину. Кароль в програмі виконує роль і інтерв’юєра, і музичного продюсера. Вже відбулося три таких програми за участі Юлії Саніної, Онуки та  SHUMEI. Суть полягає в переспіві колись популярних пісень Ігоря Поклада, Володимира Івасюка та інших метрів української естради.

Саніна, Онука, SHUMEI у проєкті Тіни Кароль Дім звукозапису

Для самої Тіни Кароль цей проєкт став важливим етапом у її творчій кар’єрі. В інтерв’ю та публічних виступах вона неодноразово наголошувала на важливості збереження культурної спадщини та її популяризації серед нових поколінь.

Попри спекуляції щодо завершення співочої кар’єри, сама Тіна не раз запевняла, що не планує залишати сцену.

Популярне

Схожі статті

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.