facebook

Як це було: Тоня Матвієнко до безтями закохалася в чоловіка-ловеласа, а Арсен Мірзоян покинув свою сім’ю

Зараз Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко називають однією з найкращих пар українського шоу-бізнесу. Та їхні стосунки зароджувалися в той час, коли Арсен був одружений і виховував двох синів.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко брали участь у вокальному шоу “Голос країни” у 2011 році, там вони і познайомилися. Для того, аби стати учасником шоу, Арсен тимчасово переїхав у Київ з Запоріжжя, де його чекала дружина та двоє синів.

Арсен відразу звернув увагу на свою суперницю в шоу – доньку відомої української співачки Ніни Матвієнко Тоню. Незважаючи на те, що Мірзоян був одружений, йому дуже сподобалася Тоня Матвієнко і він уважно за нею спостерігав. А от сама Тоня перший час не звертала увагу на імпозантного чоловіка. Та все змінилося, коли проєкт закінчився і герої сьогоднішньої статті почали багато гастролювати разом. Саме тоді вони зблизилися і між ними закрутився роман. Так, Тоня Матвієнко якийсь час була коханкою у свого нинішнього чоловіка.

Як познайомились Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян – історія стосунків зіркової пари
Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

В недавньому інтерв’ю Тоня Матвієнко пригадала, що тоді її мама Ніна Митрофанівна була проти цих стосунків. Все через те, що Арсен мав дружину. Та сама Тоня зізнається, що по вуха закохалася, тому вирішила будувати відносини з жонатим і піти наперекір власній матері.

Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів'є для українських захисників
Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Тоня була коханкою Арсена близько двох років, аж поки чоловік не розлучився зі своєю першою дружиною. Варто відзначити, що чоловік залишив своїй колишній дружині та дітям все спільно нажите майно. Зараз Арсен час від часу їздить в рідне Запоріжжя, щоб провести час з синами. А ось хлопці не приїжджають до батька у його нову родину, адже не хочуть спілкуватися з мачухою.

В одному з інтерв’ю Арсен Мірзоян відповів, чому так довго не розлучався з першою дружиною і тримав Тоню “у коханках”. Чоловік зазначив, що хотів упевнитись, що почуття до Матвієнко – не закоханість, чи просто захоплення, а справжнє кохання.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна
Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

У 2016 році Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко стали батьками: у них народилася донечка , яку вони назвали Ніною. Лише через рік після цього закохані вирішили узаконити стосунки і зіграли весілля в одному з ресторанів на березі Дніпра.

Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Зараз Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зізнаються, що проходили різні етапи у своїх стосунках, та вони щасливі, що тоді наважилися на відносини попри все.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.