facebook

Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка, яке стало сюрпризом для всіх: особливо для Дантеса

Надя Дорофєєва встигла двічі зіграти весілля, але поки так і не спромоглася подарувати немовлятко Дантесу чи Міші Кацуріну. Натомість Діма Монатік оприлюднив світлину співачки з величезним животом.

Про вагітність Наді Дорофєєвої ходять справжні легенди. Члени фан-клубу співачки постійно перебувають в очікуванні моменту, коли зірку можна буде привітати з поповненням у родині.

Коли Надя співала в дуеті з Позитивом у гурті “Время и Стекло”, деякі шанувальники вважали їх парою та розраховували на швидке материнство Дорофєєвої від Олексія. Коли колеги поодружувалися з іншими, увага перемкнулася на Володю Дантеса.

Дмитро Монатік привітав Надю Дорофєєву з вагітністю

Фоловери зірки чекали, що пара ось-ось заявить про майбутнє поповнення в родині. Як бачимо, в цю істину свято вірили всі. Навіть Монатік одного дня надрукував світлину Наді з величезним животом та привітав Дантеса з майбутнім батьківством.

Насправді ж Дорофєєва ніколи не вагітніла від першого чоловіка. Просто шанувальники домальовували їй живіт у Фотошопі, щоб уявити, як виглядатиме улюблениця при надії. Як бачимо, вийшло доволі реалістично.

Коли співачка приголомшила новиною, що розлучається з Володею, а згодом стала з’являтися попід ручку з Мішею Кацуріним, сподівання фанів на вагітність Наді зросли з подвійною силою. У ресторатора вже є двоє маленьких діточок, тож обов’язково зробить дитинку й Дорофєєвій, вважали обивателі.

В одному з інтерв’ю артистка пояснила, що не знає, звідки беруться чутки про її цікаве положення. Вона не може поєднувати активну гастрольну діяльність із материнством. Тому поки й не вагітніє. А якщо це станеться, відразу відмовиться від усіх концертів і насолоджуватиметься доглядом за малюком. Тож палким прихильникам Дорофєєвої слід визначитися, чого їм хочеться більше – слухати нові пісні чи бачити Надю вагітною.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.