facebook

38-річна Злата Огнєвіч розкрила всі карти про свою першу вагітність після “Холостячки”: “У мене є животик”

Відома українська співачка Злата Огневіч прокоментувала свою першу вагітність. Фото артистки з животиком облетіло всю мережу і Златі нічого не залишалося, як обговорити це публічно.

Нещодавно українська співачка та героїня популярного шоу “Холостячка” Злата Огневіч опинилася в центрі уваги шанувальників та медіа через підозри у вагітності. Все почалося з відео, яке було опубліковане на її фан-сторінці в TikTok. Відео було знято під час одного з концертів артистки, де вона з’явилася у чорному обтягуючому комбінезоні. Цей концертний наряд так підкреслив фігуру зірки, що деякі шанувальники зробили припущення, що вона вагітна.

Шанувальники зробили припущення, що Злата Огневіч вагітна
Шанувальники зробили припущення, що Злата Огневіч вагітна

Шанувальники були приголомшені зовнішнім виглядом співачки, і в мережі швидко розгорілися дискусії. Багато хто стверджував, що округлий животик Злати є явним знаком вагітності. Проте, інші висловлювали думку, що це може бути просто наслідком техніки співу, коли вокалістка “бере дихання в живіт”. Це припущення також знайшло підтримку серед деяких шанувальників, які вважають, що фізичні зміни у зовнішньому вигляді артистки можуть бути викликані її професійною діяльністю.

Злата Огневич прокоментувала інформацію про свою першу вагітність
Злата Огневич прокоментувала інформацію про свою першу вагітність

Ситуація набула нового оберту, коли Злата Огневіч вирішила прокоментувати ці чутки в одному з інтерв’ю. Вона категорично заперечила, що була вагітна, і пояснила, що фото, яке розповсюдилося мережею, може бути результатом фотошопу або впливу американської їжі, яку вона вживала під час гастролей. Співачка зауважила, що про фотографію з округлим животиком, яка спричинила стільки пересудів, вона дізналася не одразу, а від свого друга.

Огневіч також підкреслила, що у різні дні жінки можуть виглядати по-різному, і це залежить від гормонального стану організму. Вона зазначила, що інколи у жінок може з’явитися животик, і вона не є виключенням з цього правила.

Співачка запевнила своїх шанувальників, що не вагітна, і висловила думку, що вся ця ситуація є нічим іншим, як спробою когось зробити піар на її імені. Вона категорично заперечила свою участь у будь-яких таких маніпуляціях.

Чутки про вагітність Злати Огневіч стали справжньою сенсацією в українських медіа. Проте, сама співачка ставиться до цього з гумором та спокійно реагує на домисли. Вона продовжує активно виступати на концертах і радувати своїх шанувальників новими хітами.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.