facebook

Принц і принцеса: як виглядали Тіна Кароль і Євген Огір в день свого таємного весілля на Мальдівах

Тіна Кароль та Євген Огір були однією з найцікавіших і найяскравіших пар в українському шоу-бізнесі. Навіть через 11 років співачка зберігає свої почуття. Сьогодні ми розповімо їхню історію кохання.

Цікаво, що майбутня пара зустрічалася ще до повноцінного знайомства. Вони багато разів були гостями на одних і тих самих світських заходах, але тоді не були знайомі по-справжньому.

Визначальна зустріч трапилася тільки 2007 року на каналі М1. Євген у той час був продюсером, а Тіна якраз зі скандалом пішла від попереднього наставника. Як вона пізніше зізнавалася, під час тієї зустрічі дуже ніяковіла і навіть не здогадувалася, що чоловік стане її обранцем.

Кароль і Огір обмінялися телефонами, і незабаром чоловік став продюсером співачки. На той час вона розчарувалася багато в чому, а після відходу від попереднього наставника не знала, куди рухатися далі. Євген подарував їй нову віру і став направляти.

Поки вони разом будували музичну кар’єру Тіни, ділові стосунки поступово переросли в романтичні. Як зізнавалася Кароль, тільки поруч із ним вона почувалася в безпеці. Ці стосунки отримали дуже швидкий розвиток, і вже незабаром Євген зробив Тіні пропозицію.

Як виглядали Тіна Кароль і Євген Огір в день свого весілля
Як виглядали Тіна Кароль і Євген Огір в день свого весілля

Розписалася пара 2008 року в Києві, серед гостей були тільки найближчі люди. Весілля проходило таємно, місцем було обрано райські Мальдіви. Це було мрією співачки, яка стала реальністю.

Уже 15 червня того ж року молодята повінчалися у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Кумедно, що під час церемонії у Тіни від свічки загорілася фата, але пара не надала цьому особливого значення. Незабаром Кароль подарувала чоловікові сина Веніаміна.

Тоді здавалося, що це щастя вже буде вічним. Пара жила в гармонії, будувала плани на майбутнє. Але через кілька років у Євгена виявили рак. Для Тіни він назавжди залишився єдиним коханням.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.