facebook

Пам’ятаєте молдавського мачо Дана Балана? Ви ахнете, побачивши, як він виглядає у свої 45 років (ФОТО)

Дан Балан деякий час гримів на просторах українського шоу-бізнесу. Останнім часом про нього чути дуже мало. Сьогодні ми розповімо, що відбувається в житті артиста, куди він пропав і чим займається.

Багато років Дан Балан жив в Україні, за цей час він відзначився багатьма яскравими новинами. Він писав пісні і знімав кліпи, брав участь у ролі ведучого у двох сезонах «Голосу країни» і навіть закрутив роман зі своєю колегою по проекту Тіною Кароль. Але останнім часом про нього мало що чути. Куди ж він пропав?

Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення він все ще перебував в Україні, а саме в Києві. До речі, через ці події він не зміг полетіти до Румунії, де мав виступити в ролі ведучого у фіналі національного відбору на «Євробачення-2023». 27 лютого співак виклав на своїй сторінці пост на підтримку України, де процитував Тараса Шевченка.

Лише через місяць він зміг поїхати до Молдови, звідки вирушив до Туреччини. Як точно йому вдалося виїхати, залишається невідомим. Після від’їзду він з’явився в соціальних мережах тільки в серпні 2022 року. Він заспівав румунською мовою, а в пісні йшлося про повернення додому.

Дан Балан показав, який вигляд має у свої 45 років
Дан Балан показав, який вигляд має у свої 45 років

Через деякий час Дан Балан виклав кліп на пісню «Божевільна петля – Любов Марія». Він знімався ще в мирному Києві, серед щасливих школярів. Нині ж співак повертається в медіапростір. Він анонсував новий концерт у своєму рідному Кишиневі, хоча не виступав на батьківщині понад 5 років.

За словами Тіни Кароль, вони все ще тримають зв’язок, але конкретики так і не розкрилося. Цікаво, що співачка виступала в Молдові, але тоді вона зустрілася тільки з мамою Дана Балана. Із самим же артистом вони так і не побачилися. У цей час він також перебував у Туреччині, там він займався створенням нових музичних проектів.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.