facebook

“Ношу на руці, мов оберіг”: Злата Огнєвіч із вагітним животом похизувалась чималою весільною обручкою

Відома українська співачка Злата Огнєвіч неочікувано показала обручку на своєму пальці правої руки. Зірка залишила романтичний опис до опублікованої фотографії.

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, продовжує активно виступати, випускати нові пісні та роз’їжджати різними містами та країнами зі своїми концертами. Разом із тим, про своє особисте життя знаменитість розповідає дуже мало.

Лише восени минулого року зірка вітчизняної естради натякнула, що в її житті з’явились нові стосунки. Після цього, попри всі запитання та цікавість від шанувальників, артистка тримала під сімома замками подробиці свого особистого життя.

Огнєвіч засвітила обручку

Днями на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Злата Огнєвіч опублікувала доволі цікаву фотографію. Вона продемонструвала світлину, на якій можна побачити весільну обручку на безіменному пальці її правої руки.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч неочікувано засвітила весільну обручку на своєму пальці
Відома українська співачка Злата Огнєвіч неочікувано засвітила весільну обручку на своєму пальці

Романтичний опис наштовхнув публіку на думки про те, що зірка збирається заміж. Поки від артистки не було офіційних коментарів, можна також припустити, що це – нова рекламна кампанія відомого бренду ювелірних виробів.

Нагадаємо, що раніше знаменитість і взагалі запідозрили у першій вагітності. На одному зі своїх концертів Злата Огнєвіч з’явилась у вишуканому чорному костюмі для виступів. Обтислий концертний одяг зробив акцент на зовсім маленькому животику співачки.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч неочікувано засвітила весільну обручку на своєму пальці
Відома українська співачка Злата Огнєвіч неочікувано засвітила весільну обручку на своєму пальці

Хоча коментувати такі чутки відома українська співачка не захотіла, пізніше вона з’являлась у публічному просторі без натяків на вагітність. Хай там як, але особисте життя залишається для шанувальників Злати Огнєвіч таємницею.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.