facebook

Ще краще, ніж Хюррем Султан: Ольга Сумська кардинально змінила імідж і ошелешила рудим волоссям

Усі ми знаємо Ольгу Сумську за роллю Роксолани. Актриса відома багатьма образами і незмінним світлим волоссям. Але часом вона дивує шанувальників перетвореннями. Сьогодні ми розповімо про це.

Майбутнє Ольги, здається, було визначено наперед. Вона народилася у творчій родині, де кожен артист. Мама Сумської Ганна Опанасівна була театральною актрисою, сестра Наталія теж виступає на сцені театру і часом бере участь у кінокартинах.

Сама Ольга також здобула широку популярність через зйомки. Першою її роботою стала участь в екранізації «Вечорів на хуторі поблизу Диканьки», але справжню славу їй принесла роль Роксолани в однойменному серіалі, а потім у його продовженні.

Цього року знаменитості виповнилося вже 57 років. Гра в театрі та кіно стала її справжнім захопленням усього життя. У своїх соціальних мережах артистка часто публікує кадри зі зйомок і закулісного життя. Показує, як гримери готують її до нових ролей, а також ділиться новими образами, які часом дивують підписників.

Ольга Сумська здивувала шанувальників новим образом
Ольга Сумська здивувала шанувальників новим образом

Періодично її експерименти дійсно вражають. Вона з’являлася на фото з чорним волоссям, підстриженим під каре. Відомо, що цей образ був використаний досить давно під час фотосесії. Не відомо, чи була це перука або ж саме її волосся, але все ж Ользі дуже личить і такий стиль.

Цікаво, що багато років Сумська носить довге волосся, яке завжди пофарбоване у світлий колір. Її натуральний колір багато хто навіть не згадає, але відомо, що він такий самий, як у матері з сестрою, тобто каштановий.

У своєму віці Ольга має прекрасний вигляд, її зовнішньому вигляду можна тільки позаздрити. Вона дотримується правильного харчування, стежить за собою і, звичайно, займається спортом. Такий спосіб життя і дає їй змогу залишатися у формі.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.