facebook

У нетипової жінки все нетипово: чому після розлучення Камалії її доньки залишилися жити з колишнім чоловіком

Українська співачка Камалія відома багатьом. Вона була одружена з пакистанським олігархом Мохаммадом Захуром, але після довгого часу пара розпалася. Сьогодні ми розповімо, з ким залишилися її діти.

Співачка і бізнесмен одружилися в далекому 2003 році. Пара здавалася дуже міцною, і прожили вони разом 20 років. На подив багатьох шанувальників, у 2023 році стало відомо, що вони розходяться.

Причини розриву ніхто так і не розкрив, але відомо, що вони підтримують зв’язок і добре спілкуються, одним словом, залишилися друзями. Їх часто можна помітити разом на світських заходах, а також вони часом разом проводять час із дітьми.

Під час цього шлюбу в них з’явилися двоє доньок – Арабелла та Мірабелла. Відомо, що дівчатка залишилися жити з татом у Лондоні. Це пов’язано з тим, що вони проходять навчання в британській школі. Сама ж Камалія залишається в Києві. Вона зізнається, сподівається, що доньки з часом переїдуть в Україну і продовжать здобувати освіту саме тут.

Камалія розповіла, чому залишила дочок із колишнім чоловіком
Камалія розповіла, чому залишила дочок із колишнім чоловіком

Співачка зізнається, дуже сумує за дівчатками. Але залишити їх у Великій Британії було спільним рішенням. Також відомо, що Камалія з Мохаммадом разом ухвалили рішення, що доньки з часом переїдуть в Україну.

Цікаво, що навіть після розставання у них тримаються дуже теплі та близькі стосунки. Камалія зізнається, що часом вони живуть разом. Для своїх доньок вони намагаються бути зразковою сім’єю, підтримують одна одну. Періодично Камалія їздить до Лондова, а Мохаммад зі свого боку разом із доньками до Києва.

Вони зупиняються в їхньому спільному маєтку, який згодом дістанеться донькам. Ділити майно для пари поки не так важливо, воно все ще вважається спільним. Головним пріоритетом для них все ж залишаються діти та їхнє щастя.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?