facebook

До зустрічі з Тонею Матвієнко мав голлівудські вилиці та густі брови: Арсен Мірзоян показав себе в молодості

Арсен Мірзоян популярний український співак. Усім він відомий своїм незмінним образом і сталевого кольору волоссям. Але який він мав вигляд у молодості. Нещодавно артист поділився підлітковими фото.

Дитинство Арсена проходило в Запоріжжі. У 1995 році артист вступив до Запорізької державної інженерної академії, де навчався за спеціальністю “інженер кольорової металургії”, яку закінчив уже 2000 року. Після цього мав досвід роботи в “Мотор Січ”, а згодом долучився до команди “Тартак”, з ким брав участь у “Перлині сезону” та “Червоній Руті”.

Арсен Мірзоян показав, який вигляд мав у молодості
Арсен Мірзоян показав, який вигляд мав у молодості

У 2000 році Арсен втратив слух на лівому вусі, а пізніше і на правому. На щастя лікарі допомогли йому повернути слух, і він зміг далі займатись музикою. Його музична кар’єра отримала стрімкий стрибок після участі в шоу “Голос країни” у 2011 році, де він зайняв четверте місце. Арсен став відомим своїм характерним тембром та манерою виконання.

Арсену Мірзояну зараз 46 років, і він є щасливим чоловіком. З червня 2017 року він одружений зі співачкою Тонею Матвієнко, з якою познайомився під час участі у шоу “Голос країни” у 2011 році. У пари є восьмирічна донька Ніна. Арсен також має двох синів від попередніх стосунків – Влада і Артема. Тоня також має дорослу дочку Уляну.

Нещодавно в інстаграмі Арсен поділився з підписниками фотографією, зробленою ще в підлітковому віці. На світлині у нього було ще чорне волосся і дуже густі виразні брови. Фото було зроблено ще на початку його музичної кар’єри. Під ним він написав, що тоді дивився в майбутнє, але не вгадав.

Цікаво, як людині пасують обидва образи, з якими вона має однаково статний вигляд. У той час Арсен ще не знав, що йому зустрітися на шляху. Його перетворення може символізувати пройдений шлях і внутрішні трансформації артиста.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.