facebook

Обрали кар’єру замість сім’ї: Тіна Кароль, Лідія Таран та інші зіркові красуні, які не мають часу на кохання

Знайти своє кохання та побудувати міцну родину вдається не кожному. Тіна Кароль, Лідія Таран та інші зіркові красуні не змогли віднайти кохання, адже весь свій час приділили кар'єрі.

Серед успішних та популярних людей багато самотніх. Це не дивно, адже такі люди досягли успіху через те, що весь свій час та ресурс витрачали саме на роботу, а своє особисте життя вони відкладали на потім.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, хто вже багато років залишається самотнім. Натомість, вони мають успішну кар’єру та популярність.

Тіна Кароль

Нові подробиці роману Тіни Кароль і Жука
Обрали кар’єру замість сім’ї: Тіна Кароль

Відома, але самотня – це саме про неї. Колись співачка мала коханого чоловіка Євгена Огіра, та у 2013 він помер від онкології. З того часу Тіна всю себе присвятила творчості та роботі і досягла неабиякого успіху, ставши найпопулярнішою українською співачкою.

Тіна Кароль випускає хіт за хітом, їздить з концертними турами по Україні та ставить неймовірні номери. Практично весь свій час співачка віддає роботі.

Зараз Тіна зізнається, шо вона нарешті готова до нових відносин. Та понад 10 років самотності відобразилися на співачці і зараз їй дуже важко відкрити серце для нового кохання

Лідія Таран

Лідія Таран після початку повномасштабної війни переїхала жити з донькою до Франції
Обрали кар’єру замість сім’ї: Лідія Таран

Українська телеведуча Лідія Таран ніколи офіційно не була у шлюбі. Втім, жінка жила в цивільному шлюбі з шоуменом Андрієм Доманським. Саме в цих стосунках Лідія стала мамою, народивши доньку Василину. Коли дівчинці було всього 3 роки, Доманський покинув Лідію та маленьку доньку і пішов до іншої жінки. З того часу пройшло вже більше 10 років, та Лідія досі залишається самотньою і присвячує себе роботі та вихованню доньки.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина ніколи не показувала, як виглядає її колишній чоловік, від якого вона народила сина
Обрали кар’єру замість сім’ї: Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина, хоть і має сина та ніколи офіційно не була одруженою. Жінка навіть намагалася знайти кохання на романтичному шоу “Холостячка”, втім зі своїм обранцем Елертом вона розійшлася через рік стосунків.

Мішина час від часу стрибає з одних відносин в інші та всі ці стосунки не призводять до створення міцної сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.